Holly Madison om Hugh Hefner:

- Traumatisk

«Playboy»-grunnleggerens ekskjæreste deler flere detaljer fra deres første stevnemøte.

ÅPNER SEG: Modell Holly Madison forteller om et av sine første møter med Hugh Hefner. Foto: Shutterstock editorial/NTB
ÅPNER SEG: Modell Holly Madison forteller om et av sine første møter med Hugh Hefner. Foto: Shutterstock editorial/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Modellen Holly Madison (41) ble for alvor lagt merke til da hun ble kjent som en av kjærestene til den avdøde Playboy-grunnleggeren Hugh Hefner på starten av 2000-tallet.

Hefner var kjent for å konstant være omslynget av unge kvinner, som han levde sammen med i den velkjente Playboy-villaen. På et tidspunkt var Madison hans hovedkjæreste.

Samtidig var han også i et forhold med skuespiller Kendra Wilkinson (36) og TV-personlighet Bridget Marquardt (48).

Mellomtittel

Forholdet fikk imidlertid en vond start for Madison, om skal vi tro henne i en ny podkast, «Power: Hugh Hefner: The Girl Next Door».

Hennes første stevnemøte med «Playboy»-grunnleggeren beskriver hun nemlig som traumatisk. Daten skal ha foregått på en nattklubb sammen med flere andre kvinner, før hele gjengen beveget seg mot Playboy-villaen, der ting skal ha eksalert, skriver danske BT, som har gjengitt podkasten.

HEFNER OG KJÆRESTENE: Hefner og de tidligere kjærestene hans. Fra venstre, Kendra Wilkinson, Bridget Marquardt, Hugh Hefner og Holly Madison. Foto: Shutterstock editorial/NTB
HEFNER OG KJÆRESTENE: Hefner og de tidligere kjærestene hans. Fra venstre, Kendra Wilkinson, Bridget Marquardt, Hugh Hefner og Holly Madison. Foto: Shutterstock editorial/NTB Vis mer

- Jeg regnet ikke med at jeg skulle ha sex den kvelden. Jeg trodde jeg bare kunne se hvordan kvelden gikk, og hvis jeg ikke følte meg trygg kunne jeg bare si fra, forteller Madison.

- Hadde ikke mer å tape

Modellen innrømmer at hun så opp til Hefner på dette tidspunktet, men det betød ikke at hun ønsket å ligge med ham. Likevel ville hun imponere ham.

GIFTIG: Etter bruddet med Hefner har Madison langet ut mot ham flere ganger. Også etter hans død. Foto: Shutterstock editorial/NTB
GIFTIG: Etter bruddet med Hefner har Madison langet ut mot ham flere ganger. Også etter hans død. Foto: Shutterstock editorial/NTB Vis mer

- Etter det var jeg forskrekket og flau, og det hadde en større påvirkning på meg emosjonelt at jeg hadde trodd, forteller hun i podkasten.

Det var ikke tanken på å ha sex med Hefner som gjorde henne ukomfortabel, men det at alle visste det, forteller hun.

- Jeg var helt knust etterpå.

Dagen etterpå spurte hun Hefner om hun kunne flytte inn i villaen. Madison forteller at ved å flytte inn, fikk hun det hun ville ut fra situasjonen, og tok tilbake en form for respekt.

I VINDEN: Norske Amalie Olufsen pryder sin andre «Playboy»-forside, men denne gangen har det skjedd på et noe utradisjonelt vis. Vis mer

Stockholmsyndrom

I seinere tid har også den tidligere «Playboy»-kjæresten snakket åpent om hvordan hun hadde det i Playboy-villaen. I dokumentarserien «Secrets of Playboy» beskriver hun forholdet til Hefner som giftig.

I dokumentaren omtaler hun også forholdet som en form for «Stockholmsyndrom», som er et begrep som brukes om ofre for kidnapping som over tid får sympati med de som holder dem fanget. De skal også ha forsøkt å få barn sammen på et tidspunkt.

Hefner skal også ha fortalt henne ting som ga henne skyldfølelse for å ville forlate villaen, ifølge Best Life.

Hefner slo flere ganger tilbake mot anklagene. Til E! uttalte han blant annet at han synes det er synd at «enkelte velger å skrive om historien, i et forsøk på å holde seg i rampelyset».

I 2017 døde «Playboy»-grunnleggeren av naturlige årsaker i sitt eget hjem.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer