Nicolay Ramm:

- Tre av åtte kom hjem i rullestol

Den nye sesongen av «Helt ramme sporter» har sendt kjendisene hjem med skader.

KJEMPER GJENNOM SMERTE: Nicolay Ramm får virkelig kjent på smerte i løpet av den nye sesongen av «Helt ramme sporter». Foto: NRK.
KJEMPER GJENNOM SMERTE: Nicolay Ramm får virkelig kjent på smerte i løpet av den nye sesongen av «Helt ramme sporter». Foto: NRK. Vis mer
Publisert

NRKs altmuligmann Nicolay Ramm (34) har nok en gang tatt med seg kjendisgjester for å konkurrere i verdens rareste sporter.

Sesong to av «Helt ramme sporter» er programmet der Ramm inviterer nysgjerrige norske kjendiser, med høy smerteterskel, som skal tar for seg de rareste, farligste og særeste sportene verden har å by på.

- Ville lage noe folk husker

Ramm tror selv det blir en serie folk kommer til å begeistre seg over. 34-åringen er skråsikker på at denne sesongen overgår den forrige.

- I fare for å skryte, tror jeg vi har laget noe sykt fett, sier han til Dagbladet.

Videre forteller han om endringene som er gjort i denne sesongen sammenliknet med sesong en.

- Vi har skrudd opp ekstremnivået noen hakk denne sesongen. Det blir «bigger, better, stronger!» Det blir sykere sporter, større risiko, tøffere konkurranser og generelt mye mer som står på spill, forteller Ramm.

Selv tror han sesongen blir en snakkis i hverdagen for mange.

- Vi ville lage noe som folk husker og vil snakke om rundt lunsjbordet. Da var vi nødt til å skru opp nivået. Så vi har strukket strikken så langt det går, og det er helt på grensen for hva man kan lage tv av.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.