Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Bloggerne»

Tre av «Bloggerne» gir seg

Flere gir seg i TV 2-serien.

SLUTT: Tidligere har flere gamle profiler blitt byttet ut med nye i «Bloggerne». Nå gir tre stykker seg, mens to nye kommer inn. Foto: TV 2
SLUTT: Tidligere har flere gamle profiler blitt byttet ut med nye i «Bloggerne». Nå gir tre stykker seg, mens to nye kommer inn. Foto: TV 2 Vis mer

Fredag morgen kan TV 2 avsløre at tre av de nåværende «Bloggerne»-profilene gir seg i serien. Verken Linnéa Myhre (30), Sofie Caroline Nilsen (25) eller Anne Brith Davidsen (44) blir å se videre i serien.

I tillegg til Joakim Kleven (27), Caroline Berg Eriksen (33), Martine Lunde (24) og Iselin Guttormsen (33) som blir værende, vil også Emma Ellingsen (18), som har vært med i flere andre tv-serier, og Monica Nyhus (32) bli å se på tv-skjermen.

MØTER IKKE OPP: Joakim Kleven, som er med i årets sesong av «Bloggerne», skal på date, men daten dukker ikke opp. Vis mer

- Passer ikke

Nærmest alt som kan krype og gå av bloggere har vært med i serien, men ved flere anledninger har gamle profiler takket for seg, mens nye har fått mer tv-tid.

Da det i fjor ble kjent at Linnéa Myhre skulle medvirke, fortalte hun at hun elsker serien og har sett alle sesongene. Hun synes derfor det blir rart å ikke være med videre, men forteller at det rett og slett ikke passet for henne denne gangen.

- Men jeg skal ikke utelukke at jeg vender tilbake før eller senere, opplyser hun til TV 2.

- En drøm

Sofie Caroline Nilsen ble kjent som deltaker i «Paradise Hotel», og driver i dag hovedsakelig med Instagram, YouTube og blogg. Hun kom inn som en del av «Bloggerne» samtidig som Myhre.

Deltakelsen i «Bloggerne» hadde lenge vært en drøm, og hun synes naturligvis det er trist å være ferdig.

RABALDER: Det ble rabalder da Sofie Nilsen, med venner, dro på Halloween-fest i LA i det noen sier var vågale kostymer. Nå vises episoden i «Bloggerne», og Sofie svarer på kritikken. Vis mer

- Det har vært mye som har skjedd i livet mitt det siste halvåret, og jeg tror at det er viktig å skille mellom privatliv og jobb. Det har derfor vært viktig for meg å trekke meg litt tilbake, og kun fokusere på meg selv og de rundt meg, sier hun til nettstedet.

Det har skjedd mye i livet til Nilsen den siste tida, og i april ble det kjent at hun og Morten Botten, som møttes under «Paradise Hotel» i 2017, hadde gått hver til sitt.

Nye planer

Anne Brith Davidsen har fått mye oppmerksomhet den siste tiden, etter at hun tidligere i år ble meldt inn til Forbrukertilsynet. Hun har medvirket i tv-serien i fem sesonger, men nå er det altså stopp.

- UFIN: Tidligere toppblogger Anne Brith Davidsen er i hardt vær etter at flere deltakere på hennes «influencerkurs» føler seg lurt. Dette er saken. Reporter: Emilie Rydning / Dagbladet TV Vis mer

- Jeg har hatt fem herlige sesonger i «Bloggerne» og jobbet i mange år sammen med herlige mennesker i Salto og TV 2. Nå er det nye planer som skal settes ut i livet fra høsten, og det gleder jeg meg til, forteller hun.

Ifølge TV 2 ønsker ikke Davidsen å svare på hvorfor hun forsvinner fra serien, ei heller hva hun jobber med nå.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!