«Bloggerne»

Tre av «Bloggerne» gir seg

Flere gir seg i TV 2-serien.

SLUTT: Tidligere har flere gamle profiler blitt byttet ut med nye i «Bloggerne». Nå gir tre stykker seg, mens to nye kommer inn. Foto: TV 2
SLUTT: Tidligere har flere gamle profiler blitt byttet ut med nye i «Bloggerne». Nå gir tre stykker seg, mens to nye kommer inn. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fredag morgen kan TV 2 avsløre at tre av de nåværende «Bloggerne»-profilene gir seg i serien. Verken Linnéa Myhre (30), Sofie Caroline Nilsen (25) eller Anne Brith Davidsen (44) blir å se videre i serien.

I tillegg til Joakim Kleven (27), Caroline Berg Eriksen (33), Martine Lunde (24) og Iselin Guttormsen (33) som blir værende, vil også Emma Ellingsen (18), som har vært med i flere andre tv-serier, og Monica Nyhus (32) bli å se på tv-skjermen.

- Passer ikke

Nærmest alt som kan krype og gå av bloggere har vært med i serien, men ved flere anledninger har gamle profiler takket for seg, mens nye har fått mer tv-tid.

Da det i fjor ble kjent at Linnéa Myhre skulle medvirke, fortalte hun at hun elsker serien og har sett alle sesongene. Hun synes derfor det blir rart å ikke være med videre, men forteller at det rett og slett ikke passet for henne denne gangen.

- Men jeg skal ikke utelukke at jeg vender tilbake før eller senere, opplyser hun til TV 2.

- En drøm

Sofie Caroline Nilsen ble kjent som deltaker i «Paradise Hotel», og driver i dag hovedsakelig med Instagram, YouTube og blogg. Hun kom inn som en del av «Bloggerne» samtidig som Myhre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer