Darcey and Stacey Silva:

Tre operasjoner: - Vi ble grådige

Tvillingene snakker ut om plastisk kirurgi.

OPERERT: Tvillingene har lagt seg under kniven flere ganger. Foto: Skjermdump / Instagram / @darceysilva
OPERERT: Tvillingene har lagt seg under kniven flere ganger. Foto: Skjermdump / Instagram / @darceysilva Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Darcey og Stacey Silva (48) ble først kjent gjennom TLCs suksessprogram «90 Day Fiancé» - seinere har de fått sitt helt eget program «Darcey & Stacey».

Der viser de fram livene sine, ufiltrerte og ærlige. De er også begge svært aktive på sosiale medier, og er ikke fremmede for å dele vågale bilder av seg selv.

Nå letter tvillingene ytterligere på sløret, og forteller om de forskjellige operasjonene de har gått gjennom. I dag ser de nemlig svært annerledes ut enn de gjorde som tenåringer.

- Puppe-grådige

48-åringen har nylig gjort et intervju med The New York Post, hvor de forteller at de som studenter fikk seg jobb på restauranten Hooters. Hooters er kjent for å ha kvinnelige servitører med avslørende uniformer - og ofte store bryster.

Ifølge tvillingene selv passet de ikke helt den beskrivelsen på den tida. De forteller at da de var yngre hadde de relativt små bryster, og at det førte til sjalusi.

- Vi ble puppe-grådige, sier Stacey.

Søstera Darcey følger fort opp:

- Vi har operert puppene tre ganger.

Under kniven flere ganger

Tvillingenes første operasjon gjennomførte de i Beverly Hills i USA. Årsaken den gangen skal ha vært at de ville «fylle opp» brystene igjen etter perioder med amming.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.