Cristian Brennhovd:

Tre personer siktet etter vold

Etter at realityprofilen ble banket opp, har politiet tatt ut siktelse for ran.

BLIND VOLD: Realityprofil Cristian Brennhovd ble banket opp i Oslo. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I starten av oktober fortalte Cristian Brennhovd (22) til Rød Løper at han var blitt banket opp og ranet på gata i Oslo av ukjente personer.

Han hadde flere skader. Han og kjæresten Caroline Nitter hadde vært på premierefest til «Ex on the Beach», og var så en kort tid innom utestedet Gamla.

Da han skulle inn i en taxi etterpå ble Brennhovd slått og sparket av de tre mennene, forklarte han til Rød Løper.

- Jeg har aldri sett dem før, det var helt tilfeldig, sa han da.

Nå er det tatt ut siktelse for ran av tre menn.

Det melder VG.

REALITYPROFIL: Cristian Brennhovd ble kjent gjennom «Ex on the Beach». Foto:Toke Mathias Riskjær/TVNorge
REALITYPROFIL: Cristian Brennhovd ble kjent gjennom «Ex on the Beach». Foto:Toke Mathias Riskjær/TVNorge Vis mer

Ikke vært ute

- Grunnen til at de tre personene er siktet for ran, er at det både er en voldshendelse i saken og at verdigjenstander er borttatt. Ransbestemmelsen inneholder et vilkår om voldsutøvelse, sier politiadvokat Lene Risten til avisa.

Brennhovd forteller til Dagbladet at han er glad for at politiet har tatt saken på alvor.

- Jeg visste ikke at det var tatt ut siktelse av tre personer, men synes det er veldig bra. Bra at de får en lærepenge og skjønner at de ikke kan gå rundt som villmenn i byen, sier han.

22-åringen forteller at han ikke har vært ute på byen siden hendelsen, og at han framover ikke kommer til å bestille taxi alene igjen.

- Jegtenker ofte på hendelsen, og synes det er skummelt å tenke på hvor galt det kunne ha gått. Jeg er glad for det gikk såpass bra.

- Redd og skeptisk

Det er nå gått en måned, og han forklarer at skadene er leget. I mellomtida har han vært i Spania for å komme seg vekk. Han kom hjem igjen tirsdag.

- Det går bra med helsa, jeg har ikke fått varige mén, men har blitt mer engstlig. Jeg vil ikke dra ut på byen, det har mistet lysten til. Jeg har blitt mer redd og skeptisk, sier han.

GIKK GALT: Alt gikk ikke helt som planlagt da Caroline Nitter og Cristian Brennhovd ankom Bali. Vis mer

Brennhovd ble fratatt mobilen og lommeboka. Det var politiet selv som anmeldte hendelsen rett etterpå, noe de bekreftet overfor Rød Løper. De bekreftet også at Brennhovd var den fornærmede i saken.

- Jeg er ikke så velkommen i Oslo lenger, føler jeg, sa han i oktober.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer