- Tre vipper og åtte negler igjen

Skjønnhetssalongene holder fortsatt stengt et par uker til. Slik har det gått for kjendisene som liker å pynte på fasaden.

FULL STOPP: Mange av oss, også kjendisene, er glad i skjønnhetsbehandlinger. Nå forteller flere om hvordan de har måttet ta jobben i egne hender. Foto: Tor Lindseth / Andreas Fadum / Se og Hør / Tore Skaar
FULL STOPP: Mange av oss, også kjendisene, er glad i skjønnhetsbehandlinger. Nå forteller flere om hvordan de har måttet ta jobben i egne hender. Foto: Tor Lindseth / Andreas Fadum / Se og Hør / Tore Skaar Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De siste ukene har alle landets skjønnhetssalonger vært nødt til å holde stengt, som følge av tiltakene som ble satt i gang for å hindre videre smitte av coronaviruset.

Det har gjort det vanskelig for mange å opprettholde sitt «skjønnhetsregime», som for flere gjerne inneholder behandlinger for negler, vipper, bryn, hår og hud.

Selv om det viktig å understreke at coronapandemien handler om noe langt mer alvorlig enn manglende skjønnhetsbehandlinger, er det ikke til å stikke under stol at mange av oss trolig hadde trengt en tur til frisøren - helst i morgen.

- Overfladisk «bitch»

Flere kjendiskvinner kan også skrive under på det samme. Blant dem som må smøre seg med med mer tålmodighet enn hudpleiekremer i disse dager, er influenser og realityprofil Isabel Raad (25). Raad har aldri vært fremmed for å snakke om pynting på utseendet, og erkjenner at corona-krisen har påvirket et par av hennes skjønnhetsrutiner.

- Jeg kan ikke lyve og si at dette suger. Men akkurat nå er det mye viktigere at barna får gå på skolen igjen, enn at mine skjønnhetssalonger åpner, påpeker hun overfor Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer