«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» 2021:

Trekker seg:
- Fysisk utkjørt

Litt over ei uke etter at Isabel Raad valgte å forlate konkurransen trekker plutselig nok en deltaker seg.

TREKKER SEG: Her trekker Per Heimly seg fra «71 grader nord kjendis». Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det ble en svært innholdsrik episode av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» søndag. Den anspente stemningen som over tid har bygget seg opp i lag Lindesnes blir omsider tatt opp.

Per Heimly (48) blir konfrontert med at laget synes han er for lite takknemlig for alt de gjør for ham, og påpeker at det virker som at han ikke bryr seg om dem.

Konfrontasjonen kommer etter at laget har holdt Heimly i hånda, båret sekken hans og hjulpet ham under hver etappe.

Heimly mener imidlertid at det blir rart og unaturlig å takke laget sitt hele tida, men meddeler at han setter pris på at de tar opp dette.

Tok en for laget

Konfrontasjon skjer kvelden før merkekonkurransen for lag Lindesnes, hvor Heimly, Steffen Iversen (44), Adrian Sellevoll (23) og Astrid Uhrenholdt Jacobsen (34) kjemper mot hverandre. De får i oppgave å løse et puslespill bestående av flere pinner.

Under konkurransen skjer det imidlertid noe helt uventet. Mot slutten av konkurransen er det bare Iversen og Heimly som er de siste til å løse puslespillet. Heimly ligger foran Iversen, men plutselig ser man at han står helt stille og holder den siste brikka over puslespillet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer