Armie Hammer om kannibal-anklager:

Trekker seg etter kannibal-anklager

Lekkede meldinger sjokkerer på sosiale medier. Nå svarer skuespilleren.

SPESIELLE ANKLAGER: Flere kvinner hevder skuespiller Armie Hammer har sendt dem meldinger der han innrømmer å være kannibal. Foto: Suzanne Cordeiro/REX/NTB
SPESIELLE ANKLAGER: Flere kvinner hevder skuespiller Armie Hammer har sendt dem meldinger der han innrømmer å være kannibal. Foto: Suzanne Cordeiro/REX/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Armie Hammer (34) er best kjent fra filmer som «The Social Network» og «Call Me By Your Name». Det er imidlertid helt andre ting som har tatt fokuset fra skuespillerkarrieren det siste halve året.

Fjoråret var trolig ikke lett for skuespilleren på privaten. I juli kom nyheten om at han og kona, Elizabeth Chambers, skilles etter ti år som ektefeller. De har for øvrig to barn sammen.

Det er imidlertid ikke den overraskende skilsmissen som vekker oppsikt når navnet hans i disse dager trender på Twitter.

I en rekke meldinger, som stammer fra stjernas verifiserte sosiale medier-kontoer, omtaler avsenderen seg selv som kannibal. Det er ikke kjent om andre har hatt tilgang til Hammers kontoer eller om han er hacket. Skuespilleren selv har ikke gitt opplysninger som tyder på at det er andre som har sendt meldingene.

Trekker seg

Det hele har fått internett til å koke, men skuespilleren har forholdt seg taus - helt til nå.

I år var det planlagt at han skulle spille en rolle i den nye filmen «Shotgun Wedding» med Jennifer Lopez. Filmen har han nå valgt å trekke seg fra, som følge av kannibal-anklagene, ifølge People.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer