Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Farmen» 2017:

Trekker seg fra «Farmen»: - Skikkelig lei meg

Realityeventyret endte brått for Thale Myhre (24).

REISER HJEM: «Farmen»-deltakeren Thale Myhre (24) valgte å kaste inn håndkleet i kveldens episode, og forlater tv-gården frivillig. Foto: Alex Iversen / TV 2
REISER HJEM: «Farmen»-deltakeren Thale Myhre (24) valgte å kaste inn håndkleet i kveldens episode, og forlater tv-gården frivillig. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Etter en knapp ukes opphold på «Farmen» er reality-eventyret over for oslojenta Thale Myhre (24).

Myhre valgte å trekke seg fra gårdskonkurransen i kveldens episode, etter å ha følt seg i elendig form de siste dagene. Beslutningen ble tatt i samråd med «Farmen»-produksjonen og en lege.

- Vi ble enige om at det beste ville være å avbryte oppholdet, forteller 24-åringen til Dagbladet.

Kroppen sa stopp

Myhres valg om å returnere til 2017 ble møtt med tårer hos flere av hennes meddeltakere. Selv beskriver hun avgjørelsen som «svært vanskelig».

TÅREVÅT AVSKJED: Thale Myhre valgte å trekke seg fra «Farmen» i kveldens episode. Her får hun en klem av meddeltaker Tom Evensen. Foto: TV 2
TÅREVÅT AVSKJED: Thale Myhre valgte å trekke seg fra «Farmen» i kveldens episode. Her får hun en klem av meddeltaker Tom Evensen. Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg var skikkelig lei meg, følte meg som «hun svake» og ville ikke reise hjem. Dessverre sa kroppen stopp, og da må jeg lytte til den. Jeg taklet ikke det lave matinntaket inne på gården, og merket at energinivået sank til bånn. Jeg var utslitt, og ville bare sove hele tida, forteller Myhre.

Realitydeltakeren, som til daglig jobber som servitør, peker på at hun ikke var godt nok forberedt før «Farmen»-oppholdet.

- Kroppen var bare ikke klar for å få i seg mindre mat. Jeg hadde akkurat gått gjennom et vanskelig kjærestebrudd, og skjønte etter hvert at «Farmen» kom på veldig feil tidspunkt.

- Gjennomsvett

Det var under opptaket til åpningsinnslaget i kveldens episode, der programleder Gaute Grøtta Grav (38) annonserer ukas storbonde, at Myhre for alvor skjønte at noe var riv ruskende galt.

- Vi sto på to linjer mens Gaute leste opp brevet fra Line (Line Suomalainen, «Farmen»-deltaker som røyk ut etter gårsdagens tvekamp), da jeg plutselig fikk problemer med å puste. Jeg var helt gjennomsvett og kjente at jeg var i ferd med å gå i bakken, sier 24-åringen, og fortsetter:

- Jeg klarer å hente meg litt inn igjen, på grunn av tv-kameraene, og unngår dermed å besvime. Like etterpå får jeg sette meg ned.

Hendelsen er klippet ut av selve programmet, men seinere lagt ut på TV 2s nettsider.

Presseansvarlig for «Farmen» i TV 2, Alex Iversen, sier til Dagbladet at Myhres tv-exit var en riktig avgjørelse.

- Det var veldig trist at Thale ble syk og måtte trekke seg fra «Farmen». Hun var en fantastisk fin deltaker, som vi gjerne skulle hatt med videre, sier Iversen.

FARMEN 2017: Programleder Gaute Grøtta Grav viser Dagbladet rundt på årets «Farmen»-gård. Video: Miriam Bakkejord / Dagbladet Vis mer Vis mer

Modelldrøm

Da Dagbladet snakket med 24-åringen i forkant av gårdsoppholdet, forklarte deltakeren at hun takket ja til «Farmen» for opplevelsens skyld. Samtidig håpet hun at framtredelsen kunne hjelpe henne et steg nærmere den store karrieredrømmen: Å bli modell på heltid.

- Ja, vi får se hvor mye det blir av «Farmen»-Thale nå. All PR er god PR, humrer hun, og legger til:

- Jeg elsker å stå foran kamera, og kommer til å fortsette i det sporet.

Myhre, som blant annet tar i bruk sosiale medier for å nå ut til potensielle arbeidsgivere, oppsummerer «Farmen»-oppholdet som en «sinnssyk opplevelse».

- Vi ble en veldig samlet gjeng, og jeg savner gården allerede, sier hun.

24-åringen er den andre «Farmen»-deltakeren som forlater årets tv-gård, etter at nevnte Line Suomalainen (55) ble den første til å ryke ut i helga.

TV-exiten forløp på ingen måte uten dramatikk. 55-åringen var nemlig sikker på at hun hadde sendt hjem konkurrenten, men måtte selv reise hjem etter en real tvekamp-tabbe.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!