«Farmen» 2017:

Trekker seg fra «Farmen»: - Skikkelig lei meg

Realityeventyret endte brått for Thale Myhre (24).

REISER HJEM: «Farmen»-deltakeren Thale Myhre (24) valgte å kaste inn håndkleet i kveldens episode, og forlater tv-gården frivillig. Foto: Alex Iversen / TV 2
REISER HJEM: «Farmen»-deltakeren Thale Myhre (24) valgte å kaste inn håndkleet i kveldens episode, og forlater tv-gården frivillig. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter en knapp ukes opphold på «Farmen» er reality-eventyret over for oslojenta Thale Myhre (24).

Myhre valgte å trekke seg fra gårdskonkurransen i kveldens episode, etter å ha følt seg i elendig form de siste dagene. Beslutningen ble tatt i samråd med «Farmen»-produksjonen og en lege.

- Vi ble enige om at det beste ville være å avbryte oppholdet, forteller 24-åringen til Dagbladet.

Kroppen sa stopp

Myhres valg om å returnere til 2017 ble møtt med tårer hos flere av hennes meddeltakere. Selv beskriver hun avgjørelsen som «svært vanskelig».

- Jeg var skikkelig lei meg, følte meg som «hun svake» og ville ikke reise hjem. Dessverre sa kroppen stopp, og da må jeg lytte til den. Jeg taklet ikke det lave matinntaket inne på gården, og merket at energinivået sank til bånn. Jeg var utslitt, og ville bare sove hele tida, forteller Myhre.

Realitydeltakeren, som til daglig jobber som servitør, peker på at hun ikke var godt nok forberedt før «Farmen»-oppholdet.

- Kroppen var bare ikke klar for å få i seg mindre mat. Jeg hadde akkurat gått gjennom et vanskelig kjærestebrudd, og skjønte etter hvert at «Farmen» kom på veldig feil tidspunkt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer