Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Trekker seg fra «Fifty Shades of Grey»-oppfølger

Det er ikke bare foran kamera det har gått hardt for seg i forbindelse med suksessfilmen.

TETTE BÅND: Sam Taylor-Johnson (t. v) sier at hun har fått et nært forhold til skuespillerne Jamie Dornan og Dakota Johnson (i midten). Hun skal ikke ha kommet like godt overens med forfatter E. L. James (t. h.). Foto: NTB Scanpix
TETTE BÅND: Sam Taylor-Johnson (t. v) sier at hun har fått et nært forhold til skuespillerne Jamie Dornan og Dakota Johnson (i midten). Hun skal ikke ha kommet like godt overens med forfatter E. L. James (t. h.). Foto: NTB Scanpix Vis mer

E. L. James (52) har oppnådd kjendisstatus som forfatteren bak den erotiske trilogien Fifty Shades of Grey.

I år var bok nummer én å se på storskjermen og, til tross varierende tilbakemeldinger fra kritikerne, har kinopublikummet priset filmen.

Men nå skal én svært sentral person trekke seg fra Fifty Shades-sirkuset - og det er ingen ringere enn regissøren Sam Taylor-Johnson (48). Valget skal ha skjedd på bakgrunn av uenigheter med E. L. James.

- En intens reise - Å regissere Fifty Shades of Grey har vært en intens og fantastisk reise jeg er utrolig takknemlig for, uttalte 48-åringen til Us Weekly onsdag denne uken.

- Jeg har knyttet nære bånd med skuespillerne, produsentene og crewet og, mest av alle, Daktoa Johnson og Jamie Dornan, sa hun, og la til:

- Selv om jeg ikke kommer til å regissere oppfølgerne, ønsker jeg kun suksess til den som tar på seg de spennende utfordringene som kommer med film nummer to og tre.

- Vi kranglet Selv om hun ikke nevner noen grunn til at hun trekker seg, kommer uttalelsen kort tid etter at Taylor-Johnson innrømmet at det var vanskelig å jobbe med forfatter E. L. James og at de to ofte slet med å bli enige.

- Jeg vil ikke lyve. Vi kranglet definitivt, sa hun den gang.

Saken ble opprinnelig publisert på Se og hør Les her.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media