Carola:

Trekker seg fra svenske «Skal vi danse»

Carola Häggkvist trekker seg fra den svenske versjonen av dansekonkurransen.

SA STOPP: Tirsdag ble det klart at Carola Häggkvist trekker seg fra den svense versjonen av«Skal vi danse». Foto: Jonas Ekströmer / TT / NTB
SA STOPP: Tirsdag ble det klart at Carola Häggkvist trekker seg fra den svense versjonen av«Skal vi danse». Foto: Jonas Ekströmer / TT / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske artisten Carola Häggkvist (54) har denne våren vært å se i den svenske versjonen av «Skal vi danse», «Let's Dance». Nå har hun imidlertid valgt å trekke seg, grunnet sykdom, skriver Aftonbladet.

Tirsdag ble nemlig TV 4 opplyst om at en av programmets aller største stjerner velger å forlate konkurransen. De bekrefter også til den svenske avisa at hun trekker seg av medisinske grunner.

- Vi er utrolig lei oss for at dette skjer, men samtidig går helse og velvære alltid først. Beslutningen er tatt i samråd med hele produksjonen. Det er av medisinske grunner, så det er klokt å avbryte for at man skal kunne få det bra igjen, rett og slett, sier programleder Petra Mede til TV4 Nyheterna.

Hun legger også til at det er svært kjedelig at en så stor stjerne trekker seg.

Helt siden 54-åringen var med i den svenske versjonen av «Hver gang vi møtes» i 2014, «Så mycket bättre», har hun slitt med et vondt kne.

Den gang skadet hun seg da deltakerne skulle spille en cricket-kamp for underholdningens skyld, og en overivrig og svært konkurranselysten Carola slang seg over en trepinne med kneet først - og reiv korsbåndet. Det er ikke kjent om kneet er årsaken til at hun nå trekker seg.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

PlussTotal

Få alt fra Dagbladet Pluss, Elbil24 Pro, KK Pluss og Se og Hør Pluss i samme pakke!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.