Victoria's Secret:

Trekker seg fra Victoria's Secret-showet

Gigi Hadid og en rekke russiske modeller drar ikke til Kina.

TREKKER SEG: Gigi Hadid (t.v) blir ikke å se i årets storslåtte Victoria's Secret-moteshow. Det har hun selv annonsert på Twitter. Nå spekuleres det om en skandalevideo kan være grunnen. Foto: Shutterstock, NTB scanpix
TREKKER SEG: Gigi Hadid (t.v) blir ikke å se i årets storslåtte Victoria's Secret-moteshow. Det har hun selv annonsert på Twitter. Nå spekuleres det om en skandalevideo kan være grunnen. Foto: Shutterstock, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Fantasiuniverset som undertøyskjeden Victoria's Secret har klart å skape, fanger millioner av kunder og tv-seere hvert år. Det er spesielt det store undertøysshowet, tradisjonelt sett holdt i desember, som spiller opp under denne fantasien. Showet har gått av stabelen i New York, Paris og London tidligere, blant annet.

Verdens best betalte modeller sprader ned catwalken i luksusundertøy, gjerne dekorert med englevinger, glitter og diamanter. Gigi Hadid (22), som i fjor dro inn over 74 millioner kroner på modellvirksomheten sin, har de siste åra vært fast inventar på showet.

Undertøysmerket har i år forsøkt seg på nok et marked - Kina. De åpnet sin første flaggskipsbutikk tidligere i år, og skal etter planen ha årets store motevisning i Shanghai på mandag. Det ryktes at flere stjerneartister skal opptre, og et sterkt modellag er allerede booket. Det blir derimot uten Hadid, som nå har trukket seg fra opptredenen.

Flere mener det kan ha noe å gjøre med en utskjelt video å gjøre.

Trekker seg

Flere medier, deriblant W Magazine og Yahoo News, har omtalt moteskandalen. Hadid skulle etter planen være med i showet, men har nå valgt å trekke seg. Hun forklarer ikke grunnen bak den plutselige exiten fra showet, som hun var med i for første gang i 2015, men flere spekulerer om det kan ha noe med en video å gjøre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer