Mickey Madden:

Trekker seg tilbake etter arrestasjon

«Maroon 5»-stjerna ble pågrepet for vold i nære relasjoner i starten av juli. Nå trekker han seg tilbake fra det berømte bandet.

VOLD: Michael «Mickey» Madden (til venstre) ble tidligere i juli arrestert og siktet for vold i nære relasjoner. Nå trekker han seg tilbake fra «Maroon 5». Her er han med resten av bandet under Oscar-utdelingen i 2015. Foto: NTB Scanpix
VOLD: Michael «Mickey» Madden (til venstre) ble tidligere i juli arrestert og siktet for vold i nære relasjoner. Nå trekker han seg tilbake fra «Maroon 5». Her er han med resten av bandet under Oscar-utdelingen i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I begynnelsen av juli ble det kjent at «Maroon 5»-bassisten Mickey Madden (41) hadde blitt arrestert for vold i nære relasjoner.

Det bekreftet politiet i Los Angeles til Page Six. Politiet opplyste at 41-åringen også hadde blitt siktet for å ha påført «traumatisk skade på kone eller samboer» med vilje.

Det er ikke kjent hvem offeret er. Madden er ugift, og det er heller ikke offentlig kjent at han er i et forhold. Bassisten ble sluppet løs mot kausjon samme dag som arrestasjonen, og det er forventet at saken skal opp i retten 29. september.

Nå trekker «Maroon 5»-stjerna seg tilbake fra det berømte bandet på ubestemt tid - i kjølvannet av voldssiktelsen. Det bekrefter 41-åringen i en uttalelse til People.

- Jeg har noen ting jeg er nødt til å håndtere og ta hånd om akkurat nå, og jeg har derfor bestemt meg for å trekke meg tilbake fra «Maroon 5» i overskuelig framtid, sier Madden.

Utsatte konserter

- I løpet av denne tida ønsker jeg ikke å være en distraksjon for bandkameratene mine. Jeg ønsker dem det beste, heter det videre i uttalelsen.

Nyheten om at Madden trekker seg tilbake, kommer kort tid etter at det kjente bandet utsatte alle sine konserter i 2020 til neste år - på grunn av coronapandemien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer