Ulrikke Falch:

Trekker seg tilbake

- Det er på tide for meg å finne verdien i hvem jeg er uten all den overflatiske bekreftelsen rundt meg, skriver hun.

DEAKTIVERER INSTAGRAM-PROFILEN SIN: Onsdag kveld opplyser Ulrikke Falch at hun kommer til å trekke seg tilbake fra sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
DEAKTIVERER INSTAGRAM-PROFILEN SIN: Onsdag kveld opplyser Ulrikke Falch at hun kommer til å trekke seg tilbake fra sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ulrikke Falch (23) har siden hun ble kjent gjennom suksesserien «Skam» framstått som en sterk og engasjert feministisk samfunnsstemme, og skuespilleren har blant annet brukt sin Instagram-konto til å sette spørsmålstegn ved moderne skjønnhetsidealer.

Falch har over 858 000 følgere på den sosiale bildedelingstjenesten og deler titt og ofte bilder og videoer med følgerne sine.

Det blir det imidlertid slutt på nå. Dette melder 23-åringen selv i et langt innlegg på Instagram-profilen sin som senere har blitt fjernet.

- Det er på tide for meg å finne verdien i hvem jeg er uten all den overflatiske bekreftelsen rundt meg, starter Falch.

Deaktiverer kontoen

Videre skriver 23-åringen at hun har et mål om å føle seg verdig alene og at hun ønsker å finne styrke og verdi i seg selv, og ikke de tingene hun oppnår.

- Det er grunnen til at jeg har valgt å forlate Instagram. Tusen takk for at dere har delt denne reisen med meg, takk for all kritikken, kjærligheten og støtten, det har lært meg mye om meg selv og mine omgivelser. Nå føler jeg meg trygg nok til å finne verdien i hva jeg er utenfor sosiale medier, fortsetter Falch innlegget med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer