«Skal vi danse»:

Trekker seg

Den kjente TV 2-profilen takker for seg som følge av nakkeprolaps.

SKADET: Egor Filipenko må trekke seg fra det populære danseprogrammet. Foto: Espen Solli, TV 2
SKADET: Egor Filipenko må trekke seg fra det populære danseprogrammet. Foto: Espen Solli, TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Egor Filipenko (34) fra programmet «Skal vi danse: all star» må nå legge danseskoene på hylla og tre av parketten. Den kjente proffdanseren har den siste uka slitt med smerter i nakken som følge av nakkeprolaps.

I en pressemelding utsendt av TV 2 kommer det frem at Filipenko må trekke seg etter å ha snakket med både lege og støtteapparat.

Han har vært Katrine Moholts (49) dansepartner.

- Jeg er ikke en person som gir meg og har virkelig gjort alt jeg kunne for å fortsette å danse med Katrine, men siden torsdag i forrige uke har jeg hatt konstante smerter. Dette var det siste jeg ville, men nå gikk det dessverre ikke lenger. Jeg ønsker Katrine og Tarjei masse lykke til, og kommer til å sitte i salen og heie på dem på lørdag, sier Filipenko.

Ny partner

Selv om Filipenko trekker seg blir Moholt værende igjen i det populære programmet. Hun får ifølge TV 2 en ny dansepartner i Tarjei Svalastog (23).

Han har vært med tidligere i sesongen og ble slått ut forrige uke med Martine Lunde.

- Det er fryktelig trist at Egor nå er blitt skadet, etter at vi har trent timevis hver dag i åtte uker sammen. Vi har hatt det så morsomt på hver eneste trening, og Egor har vært en fantastisk lærer og venn, som jeg er så glad i. Jeg ønsker han riktig god bedring og håper han blir frisk fort. Samtidig er jeg veldig glad for at Tarjei har lyst til å fortsette reisen sammen med meg. Det blir spennende for oss begge, å finne kjemien og bli samdanset bare på noen få dager. Tarjei er rågod, så jeg har trua. På lørdag danser vi rumba for Egor, sier Katrine Moholt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.