«Skal vi danse»:

Trekker seg

Den kjente TV 2-profilen takker for seg som følge av nakkeprolaps.

SKADET: Egor Filipenko må trekke seg fra det populære danseprogrammet. Foto: Espen Solli, TV 2
SKADET: Egor Filipenko må trekke seg fra det populære danseprogrammet. Foto: Espen Solli, TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Egor Filipenko (34) fra programmet «Skal vi danse: all star» må nå legge danseskoene på hylla og tre av parketten. Den kjente proffdanseren har den siste uka slitt med smerter i nakken som følge av nakkeprolaps.

I en pressemelding utsendt av TV 2 kommer det frem at Filipenko må trekke seg etter å ha snakket med både lege og støtteapparat.

Han har vært Katrine Moholts (49) dansepartner.

- Jeg er ikke en person som gir meg og har virkelig gjort alt jeg kunne for å fortsette å danse med Katrine, men siden torsdag i forrige uke har jeg hatt konstante smerter. Dette var det siste jeg ville, men nå gikk det dessverre ikke lenger. Jeg ønsker Katrine og Tarjei masse lykke til, og kommer til å sitte i salen og heie på dem på lørdag, sier Filipenko.

Ny partner

Selv om Filipenko trekker seg blir Moholt værende igjen i det populære programmet. Hun får ifølge TV 2 en ny dansepartner i Tarjei Svalastog (23).

Han har vært med tidligere i sesongen og ble slått ut forrige uke med Martine Lunde.

- Det er fryktelig trist at Egor nå er blitt skadet, etter at vi har trent timevis hver dag i åtte uker sammen. Vi har hatt det så morsomt på hver eneste trening, og Egor har vært en fantastisk lærer og venn, som jeg er så glad i. Jeg ønsker han riktig god bedring og håper han blir frisk fort. Samtidig er jeg veldig glad for at Tarjei har lyst til å fortsette reisen sammen med meg. Det blir spennende for oss begge, å finne kjemien og bli samdanset bare på noen få dager. Tarjei er rågod, så jeg har trua. På lørdag danser vi rumba for Egor, sier Katrine Moholt.

GLIPP: Katrine Moholt og meddanser Egor Filipenko var på gulvet i «Skal vi danse: All stars», og viste kanskje litt mer enn det som var meningen. Reporter: Luna Lea. Video: Nora Skavhaug. Bilder fra TV 2 Vis mer

Gleder seg

Svalastog gleder seg også til å fortsette dansehøsten med Moholt, men understreker at han tar over med blandede følelse ettersom Filipenko er skadet.

- Jeg gleder meg til å fortsette i «Skal vi danse: all stars» sammen med Katrine. Egor har tidligere vært dansetreneren min, og nå overtar jeg hans prosjekt med ydmykhet. Det er trist når noen må avbryte på grunn av skade og jeg ønsker han masse god bedring, sier Tarjei Svalastog.

Også TV 2s programredaktør, Kathrine Haldorsen, syns det er leit at Filipenko må trekke seg.

RØK UT: Martine Lunde røk ut av Skal vi danse og svarer om frieri-hinting. Video: Luna Lea. Reporter: Nora Skavhaug. Vis mer

- Vi synes det er utrolig synd for både Egor og Katrine at han nå må gi seg i «Skal vi danse: all stars», men det var ikke forsvarlig for ham å fortsette. Helsen kommer selvsagt først, og det viktigste er at han nå blir helt bra igjen. Vi ønsker å takke Egor for fantastisk innsats, og ønsker ham riktig god bedring. Og så er vi selvsagt veldig glade for at Tarjei er sporty og går inn som ny dansepartner for Katrine på kort varsel, sier Haldorsen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer