Kanye West:

Trekker tilbake «falsk» diaréuttalelse

«Kim har mye diaré».

EKSPAR: Kim Kardashian og Kanye West er skilt, og har de seineste månedene stått i flere stormer. Foto: Marion Curtis/Starpix/REX/NTB
EKSPAR: Kim Kardashian og Kanye West er skilt, og har de seineste månedene stått i flere stormer. Foto: Marion Curtis/Starpix/REX/NTB Vis mer
Publisert

De aller fleste vet at rapper Kanye West (45), som det seineste året har gått under navnet Ye, kan være en løs kanon. Den eksentriske rapperen er nemlig godt kjent for spontane påfunn og sin særegne væremåte.

Spesielt hans mange sosiale medier-innlegg får stadig oppmerksomhet, blant annet forrige uke, da han forsøkte å samle sine «med-sæddonorer» Travis Scott, Tristan Thompson og Scott Disick - som alle har barn med Kardashian/Jenner-familien - mot den berømte realityfamilien.

I tidligere Twitter-tirader har han også ufiltrert gått hardt ut mot familien, noe som flere ganger har fått han utestengt fra sosiale medier.

Nå har Ye imidlertid - tilsynelatende - gjort det igjen, skriver Paper Magazine.

Den seineste uka har nemlig rapperens retur til sosiale medier vært mildt sagt interessant. Det hele toppet seg imidlertid da et innlegg fra kontoen hans gjorde hans tidligere kone, Kim Kardashian (41), til mål.

«Kim har mye diaré. Altså, mye mer enn en normal person skal ha», het det i et innlegg.

Innlegget ble fjernet kort tid etter, og nå forklarer 45-åringen hva som skal ha skjedd.

«Dette var ikke fra meg. Noen kopierte skrivestilen min og skrev noe som ikke er morsomt», skriver han til et innlegg på Instagram.

BRYTER STILLHETEN: Natt til tirsdag 21. juli gikk Kanye West hardt ut på Twitter mot blant annet Kris Jenner, nå bryter hun stillheten. Vis mer

I samme innlegg beskriver han også Kardashians nylige ekskjæreste, komiker Pete Davidson (28), som «ikke morsom».

«Jeg liker å publisere kommentarer, for dere folk er hysteriske. Jeg elsker morsomme mennesker, og jeg tror det er grunnen til at jeg aldri kunne vært venn med Skete (Yes kallenavn på Pete Davidson red.anm.)».

Verken Kardashian eller Davidson har svart på rapperens innlegg, til tross for at han tidligere har gått hardt ut mot Davidson.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer