Hanne Sørvaag:

- Trenger å finne tilbake gnisten

Artisten innrømmer at hun trenger en pause.

PAUSE: Hanne Sørvaag forteller åpenhertig at hun har behov for å legge fra seg sosiale medier for en periode. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
PAUSE: Hanne Sørvaag forteller åpenhertig at hun har behov for å legge fra seg sosiale medier for en periode. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag deler artist Hanne Sørvaag (42) på Instagram at hun har bestemt seg for å ta en pause fra sosiale medier.

«Jeg tar en time-out! Jeg vet ikke hvor lenge, kanskje jeg er tilbake i morgen. Men jeg trenger å finne tilbake gnisten og motivasjonen», skriver hun innledningsvis.

- Gjør meg ikke godt

42-åringen forteller at det ikke har vært bare-bare, og sikter seg inn på pandemien som herjet rundt i landet for kort tid siden.

«For noen ting er som en slagmark etter pandemien, og det gjør meg ikke så godt å sammenligne meg med andres høydepunkt akkurat nå. Jeg vet at det kan se sånn ut her også».

BLITT SPURT FØR: Artist og låtskriver Hanne Sørvaag er klar for «Stjernekamp» til høsten, men dette er ikke første sesongen hun har blitt spurt om å delta. Video: Madeleine Liereng / Dagbladet Vis mer

Videre forteller Sørvaag at innlegget er et forsøk på å være ærlig om hvordan det egentlig står til.

Dagbladet har vært i kontakt med Sørvaag, som ikke ønsker å kommentere innlegget noe ytterligere.

Flyttet med kjæresten

Tidligere i år kunne Sørvaag bekrefte overfor Dagbladet at hun hadde flyttet fra Oslo til fordel for Sørlandet. Hun hadde nemlig gått til innkjøp av hus sammen med kjæresten Thomas på Fevik.

- Det føles helt fantastisk, det er et helt nydelig hus. Jeg har tidligere bodd i leilighet, så den jeg har i Oslo nå skal jeg selge, fortalte hun.

42-åringen la heller ikke skjul på at hun og kjæresten var fornøyd med boligkjøpet.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 08.09.2012 FORNØYD: Hanne Sørvaag er strålende fornøyd med sin første dansekveld. Vis mer

- Det er et kjempefint hus med sjøutsikt og alt vi har ønsket oss. Kjæresten min har barn så vi ville gjerne ha litt plass til alle. Og jeg trives veldig godt på Fevik og synes det er spennende med en ordentlig forandring i livet, forteller hun til Dagbladet.

Artisten kunne også avsløre at arealet på huset er på 300 kvadratmeter og at de kjøpte det for 7,1 millioner kroner.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer