Bianca Ingrosso:

- Trenger en pause

Bianca Ingrosso vurderer å ta et avbrekk fra sosiale medier etter kritikken den siste tida.

I HARDT VÆR: Bianca Ingrosso har fått mye kritikk den sista tida. Nå vurderer hun å ta en pause på grunn av alt oppstyret. Foto: Henriette Eilertsen / Dagbladet
I HARDT VÆR: Bianca Ingrosso har fått mye kritikk den sista tida. Nå vurderer hun å ta en pause på grunn av alt oppstyret. Foto: Henriette Eilertsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er nok få som er så vane med å stå i kritikk og storm som en av Sveriges største influensere, Bianca Ingrosso (25), kjent fra realityserien «Wahlgrens Värld».

Den siste tida har 25-åringen nok en gang vært i hardt vær - etter at hun og en rekke andre influensere fikk tilsnakk av den svenske regjeringen for å ha deltatt på en fest.

Sveriges justis- og migrasjonsminister Morgan Johansson brukte festen som eksempel på at man ikke skulle glemme å holde avstand og unngå for store folkesamlinger for å hindre smittespredning.

Ingrosso fikk kritikk både fra egne følgere og svenske myndigheter, og nå sier 25-åringen i en fersk video at kritikken har gått inn på henne - til tross for at hun daglig mottar hatefulle meldinger.

Den siste tida har det imidlertid eskalert, hevder realitystjerna.

- Jeg er vane med hat. Helt siden jeg var liten, har jeg sett familien min motta hat, og har sett at det blir skrevet om alle jeg elsker. Men nå kjenner jeg at det har blitt for mye, sier hun åpenhjertig i en YouTube-video.

Vurderer pause

Bianca Ingrosso har siden barneåra vært en del av offentlighetens søkelys som datter av artisten Pernilla Wahlgren (52). Det samme gjelder flere av hennes søsken, blant dem Benjamin Ingrosso (22).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer