Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Triana Iglesias:

Triana Iglesias er forlovet

Avslørte nyheten via sosiale medier. 

FORLOVET: Triana Iglesias. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
FORLOVET: Triana Iglesias. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer

Nyttårsferingen ble alt annet en kjedelig for hele Norges Triana Iglesias (34). Den populære «Paradise Hotel»-programlederen feiret nemlig med kjæresten, den finske rapperen Mikael Gabriel (25).

De to delte flere bilder av hverandre i sosiale medier kvelden før 2016 ble 2017, men toppet det hele med å avsløre at de har bestemt seg for å ta forholdet et steg videre.

På sin Facebook-side har rapperen lagt ut et bilde av hånda til både han og Triana, der man tydelig ser en stor og glitrende ring på tv-stjernas ringfinger.

Forlovelseslykke

«Hun sa ja» har han skrevet, etterfulgt av emneknaggene «#nextlevel», og «#offthemarket». Bildet er likt over 15 000 ganger, og det er tydelig at fansen hans setter pris på frieriet.

I kommentarfeltet strømmer gratulasjonene på. Det var VG som først omtalte saken.

Triana la også ut et bilde i sosiale medier der ringen kom til syne. I går skrev hun «Shit just got real... I told you My man Was a Jedi», sammen med et bilde av de to som kysser.

Lyset treffer steinen på ringen hennes slik at den får stor plass på fotografiet. Også i dette kommentarfeltet renner gratulasjonene inn fra både kjendiser og venner.

Overfor Seoghør.no opplyser Triana Iglesias' manager, Martin Aske Jacobsen, at de ikke ønsker å kommentere private hendelser.

Rapperen heter egentlig Mikael Kristian Gabriel Sohlman, og har gitt ut fire album. Han er også skuespiller.

Shit Got Real.... 🖤 I told you My man Was a Jedi. #obiwan #tatooine

A photo posted by Triana Iglesias (@trianaiglesias) on

- Forelska

I november i fjor avslørte «Paradise Hotel»-programlederen Triana Iglesias (34) at hun hadde funnet kjærligheten med den 9 år yngre finske rapperen Mikael Kristian Gabriel Sohlman (25).

Da Seoghør.no møtte realityprogramlederen på Gullruten-utdelingen tidligere i år, flommet hun over av kjærlighetserklæringer.

- Han er SÅ bra. Jeg er så forelska at jeg nesten dør. Jeg har fått meg verdens beste kjæreste og han er bare alt, sa hun.

- Hva er det beste ved han?

- Alt! Til og med de dårlige sidene hans. Alt er så bra, jeg er på det nivået der, sa Triana.

Paret møttes da de begge deltok på det internasjonale billøpet «Gumball 3000» i fjor, og modellen deler stadig bilder av kjæresten i sosiale medier.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling