Triana på sykehus etter fiskeangrep

Stukket av rokke i Mexico.

||| (Dagbladet.no): De neste seks ukene skal den kontroversielle TV3-realityserien «Paradise hotel» spilles inn i Mexico.

Programleder er glamourmodellen Triana Iglesias (26), som raskt fikk erfare at de tropiske omgivelsene byr på rikere dyreliv enn Oslos nattklubber.

- Jeg ble stukket av en rokke tredje dagen her, og havnet på sykehus. Da ble det action, skriver glamourmodellen på sin blogg.

- Det var utrolig vondt, og veldig skummelt, skriver Iglesias videre, uten å presisere hvilken type rokke som var gjerningsfisk.

Det er foreløpig uklart om rokken handlet i selvforsvar, eller om angrepet var uprovosert.

I 2006 ble «krokodillejeger» og programleder Steve Irwin drept av en piggrokke — en fisk i Dasyatidae-familen - etter at han ble stukket i brystet under tv-innspilling.

På god fot
Normalt er ikke rokkegiften potent nok til å presentere en alvorlig trussel for mennesker, og i Iglesias' tilfelle ble «råkkefoten» raskt frisk.

- Nå er foten helt bra igjen, melder hun fra Mexico.

«Paradise hotel» er basert på et amerikansk tv-konsept, og serien bygger på et premiss hvor 12 single mennesker sjekker inn på et eksotisk og luksuriøst hotell.

Konseptet er Darwinistisk: Ukentlig må hver person finne seg en partner for å sikre videre deltakelse. Den svakeste, som feiler i å finne seg en potensiell make, må sjekke ut og dra hjem.

Det har ikke lyktes Dagbladet.no å komme i kontakt med Iglesias for en kommentar til angrepet.