Triana Iglesias' kjæreste:

Trianas forlovede narkodømt

- Nå er det på tide å se meg selv i speilet og ta ansvar for handlingene mine.

KJENT PROFIL: Her er Triana avbildet på Gullruten i Bergen i mai 2016. Foto: NTB scanpix
KJENT PROFIL: Her er Triana avbildet på Gullruten i Bergen i mai 2016. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I november 2015 ble «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias (36) sammen med den finske artisten Mikael Gabriel (28).

Iglesias, som forlovet seg med rapstjernen i fjor vinter, legger ofte ut bilder sammen med sin utkårede på sosiale medier.

I helga kunne God kveld Norge melde at tv-profilens forlovede er dømt av tingretten i Helsinki for narkotikaforbrytelser, kjøring i påvirket tilstand og narkotikamisbruk, ifølge TV 2.

Kanalen skriver videre at hendelsen skjedde i november i fjor, og at Mikael Gabriel skal ha kjørt i påvirket tilstand, i tillegg til å være i besittelse av 20 gram marihuana.

28-åringen skal ha mistet sertifikatet på stedet og fått et kjøreforbud i fire måneder.

HØYDEPUNKT: Triana Iglesias har vært programleder for «Paradise Hotel» i 10 år. Da Se og Hør og Dagbladet møtte henne i Mexico i forkant av innspillingen av den tiende sesongen, røpte Triana hvilke øyeblikk hun husker best fra de ni forrige sesongene. Hun forteller også hvorfor hun begynte å kjefte på en av deltakerne i en av de mest dramatiske finalene i «Paradise»-historien. Video: Marie Røssland / Reporter: Kine Falch Vis mer

Dagbladet har forsøkt å komme i kontakt med Mikael Gabriels management uten å lykkes.

Saken fortsetter nedenfor.

Ba om unnskyldning

Dagen etter arrestasjonen publiserte Mikael Gabriel en offentlig beklagelse på sin Facebook-side:

«Jeg røyket en joint tirsdag kveld før jeg la meg, og tenkte ikke på det da jeg satte meg bak rattet neste kveld selv om jeg var klar over at det er synlig i blodet lenge etter».

«Jeg vet at jeg er en rollemodell for mange unge mennesker, og jeg skammer meg over skuffelsen og det dårlige eksempelet jeg har vist», skrev han blant annet før han ba fansen, plateselskapet, venner og familie om unnskyldning.

«Nå er det på tide å se meg selv i speilet og ta ansvar for handlingene mine. Jeg er lei meg. Jeg er lei meg», avsluttet han innlegget med.

Rapperen heter egentlig Mikael Kristian Gabriel Sohlman, og har gitt ut fire album. Han er også skuespiller.

Saken fortsetter nedenfor.

Iglesias møtte artisten da de begge deltok på det internasjonale billøpet «Gumball 3000» i 2015.

Da musikeren fylte 28 år i februar postet Iglesias et kyssebilde av seg selv og kjæresten med en lang hyllest til ham:

«For 2,5 år siden ble jeg offisielt den irriterende personen på sosiale medier som konstant poster kjærlighets-spam med milliarder av meldinger om at min kjære er den aller beste! Men i morgen har den personen som får hjertet mitt til å banke vilt bursdag. Jeg vil være den første til å ønske ham gratulerer med dagen», står det blant annet i meldingen hvor hun kaller kjæresten for sin konge, sin ulv, sin raring, sin forlovede, sin bestevenn, sin lærer og sin kjærlighet.», skrev hun den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer