«Exit»

Triksene du ikke ser på skjermen

Skuespillerne sniffer åpenbart ikke ekte kokain, eller heller nedpå med ordentlig sprit. Dette er filmtriksene i «Exit».

FEST: «Exit»-produsent Petter Testmann-Koch deler detaljer om innspillingen av den store maskerade-festen i sesong 2. Video: Rød Løper/NRK TV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Exit» sesong to fikk en knallåpning forrige helg, og hanket inn hele 699 000 seere på få dager. Bare «Førstegangstjenesten» til Herman Flesvig kan skryte av flere seere på like kort tid.

Da første sesong kom i 2019 vakte historiene og karakterene i serien oppsikt, og andre sesong er ikke noe unntak.

Særlig dopbruk og prostitusjon har vært temaer som har sjokkert. Når skuespillerne er i rollene er det imidlertid ikke kokain og sæd som flyter på ekte.

Jukse-kokain

Pål Sverre Hagen (40), som i serien spiller William, har fortalt Dagbladet at det i virkeligheten er en fruktoseblanding som fyker opp i nesa når det skal sniffes foran kameraene. Kombinert med hyppig coronatesting ble det derfor en påkjenning.

- Det er viktig å bytte nesebor når man testes, og huske hvilken man tok i dagen før. I tillegg er det mye sniffing av fruktoseblandingen, så da har du en dobbel belastning daglig. Bihulene får kjørt seg!

NRK har også publisert en bakomfilm, hvor man får et innblikk i hva som utspiller seg i virkeligheten. Der kommer det blant annet fram at alkoholen i virkeligheten er vann med sukkerkulør eller juice med farge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer