«Farmen Kjendis»:

Trippel exit: - Jeg svarte feil med vilje

Det begynner å bli få igjen på «Farmen kjendis»-gården.

OVER OG UT: Martine Lunde, Johanna Grønneberg og Mina Hadjian måtte mandag kveld forlate «Farmen kjendis»-gården. Det var ikke helt tilfeldig, ifølge enkelte av dem. Foto: TV 2
OVER OG UT: Martine Lunde, Johanna Grønneberg og Mina Hadjian måtte mandag kveld forlate «Farmen kjendis»-gården. Det var ikke helt tilfeldig, ifølge enkelte av dem. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Konkurransen i «Farmen Kjendis» tilspisser seg for alvor denne uka, der antall gjenværende deltakere krympet betraktelig i mandagens program.

Etter kveldens kunnskapskonkurranse, en knapp uke før vi vet hvem som står igjen som vinner av «Farmen Kjendis» 2019, var det over og ut for Martine Lunde (23), Mina Hadjian (43) og Johanna Grønneberg (39). Hele tre deltakere måtte med andre ord forlate gården samtidig, og finalehåpet brast dermed.

Tross at Farmen-eventyret nå er over, var det tilsynelatende strålende stemning både mellom dem og de seks gjenværende deltakerne.

- Kjipt og fantastisk

- Det var så fint at vi fikk dra sammen. Vi dro ned til hotellet i Stange, der deltakerne har bodd underveis, og det var skikkelig hyggelig. Den kvelden spiste vi godt, sladret om alt som hadde skjedd og koste oss skikkelig, sier Mina Hadjian til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer