Trøbbel for «Jakten på kjærligheten»: Deltakerens ekskjæreste tok kontakt

Nå trekker han seg fra programmet.

GAMMEL FLAMME BLUSSET OPP: Dermed måtte Peder Trøften (28) bare trekke seg fra «Jakten på kjærligheten». Foto: TV 2
GAMMEL FLAMME BLUSSET OPP: Dermed måtte Peder Trøften (28) bare trekke seg fra «Jakten på kjærligheten». Foto: TV 2Vis mer

(Dagbladet): Det er odalsbonden Peder Trøften (28) som nå trekker seg fra all kjærlighetsjakt i TV 2-regi.

Trøften skulle egentlig være en av seks bønder som sjekker damer i den nye sesongen av den populære serien, men har gitt kanalen beskjed om at han ikke vil være med likevel.

Årsaken er at det har dukket opp følelser mellom ham og gamlekjæresten.

- Jeg kan bekrefte at en av årets bønder, Peder Trøften, har valgt å trekke seg fra «Jakten på kjærligheten», sier presseansvarlig for «Jakten på kjærligheten» i TV 2, Unn Grethe Berge, til Dagbladet.

- Rett før lansering av bøndene tok hans ekskjæreste kontakt med ham, uten å vite at han skulle være med i programmet. Hun ville møte ham for en prat siden hun fortsatt hadde sterke følelser for ham. Peder valgte å møte henne for en prat, og gamle følelser blusset opp igjen, sier Berge.

Satser på eksen - Peder har vært i kontakt med oss i produksjonen, vi har hatt gode samtaler med ham og han har gått noen runder med seg selv om valget han måtte ta om enten å fortsette i serien eller velge å gå for sin ekskjæreste. Så konklusjonen er at han velger å trekker seg, satse på kjærligheten på nytt og gi plass til en annen bonde i serien. Vi ønsker Peder og hans kjæreste lykke til og er glad han fant kjærligheten og at dette skjedde så tidlig i prosessen av «Jakten på kjærligheten», sier hun.

- Da jeg møtte henne igjen var det så sterke følelser mellom oss at det er riktig både for meg og «Jakten»-produksjonen at jeg trekker meg fra programmet. Jeg har gått mange runder med meg selv, hatt gode samtaler med produksjonen i serien, og tenkt godt gjennom valget mitt, sier Trøften til TV2.no.

Rekord-søkning TV 2 leter nå etter en erstatter.

- Det er rekordstor søkermasse i år, så vi har gode kandidater til å komme inn i serien. Vi er nå i full gang med å finne bonden som passer inn med de øvrige bøndene som allerede er valgt til produksjonen og regner med å ha en ny spennende bonde på plass innen få dager, sier Berge.