Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Paradise Hotel» 2017:

Trodde de skulle få inn en ny deltaker, så snudde alt: - Det var sårende å se at hun koste seg da hun sendte meg ut

Sjokk-exit i «Paradise Hotel». 

FIKK MAKT: 21-åringens avgjørelse blir ikke tatt like godt imot hos alle. Video: TV 3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Hver mandag sjekker det inn en ny deltaker på «Paradise Hotel», men ettersom ukens tema er «bakvendtland», ble det hele snudd på hodet.

Da deltakerne trodde at det var tid for å ønske en ny gjest velkommen, fikk de beskjeden som fikk dem til å måpe; en av guttene måtte sjekke ut.

Det var Andrea Sveinsdottir (21) som fikk makt til å bestemme hvem som måtte vende snuta tilbake til Norge. Valget falt til slutt på Aleksander Sæterstøl (20).

21-åringen fra Larvik forklarer at hun var hevnlysten etter at bestevenninna Sofie Nilsen (21) ble sendt hjem forrige uke.

- Jeg valgte å sende ut Aleksander av flere grunner. For det første var ikke han en gutt jeg kunne spille med der inne, da han garantert ville valgt Martine Lunde over alle oss andre. For det andre var han med på å sende ut Sofie, og i tillegg fikk jeg svekket Martine, som var en sterk konkurrent, ved å sende ut partneren hennes. Det var et ekstremt enkelt valg. Jeg hadde ingenting å tape på det, bare vinne, sier Sveinsdottir til Dagbladet.

RYKER UT: Petter Sjurseth Berg havner i en vanskelig situasjon når hans to gode venninner, Sofie og Andrea, stiller seg bak ham. Klipp: TV 3 Vis mer

- Det beste valget for meg selv

I kveldens episode fikk Andrea også vite at Kevin René Gustavsson (21) hadde vært med på å sende ut Sofie. Hun valgte imidlertid å beholde ham på hotellet.

- Det var uaktuelt å sende hjem Kevin, Morten og Petter fordi de var gutter jeg kunne spille med og stille meg bak, mens Grunde og Aleks ikke var det. Da det stod mellom dem, var valget enkelt fordi Aleks og Lunde var et mye sterkere par enn hva Grunde og Henriette var. Jeg føler absolutt at jeg tok det beste valget for meg selv, sier hun og forklarer at det ikke er dårlig stemning med Aleksander i dag:

- Jeg synes hele gjengen i år har vært flinke til å skjønne at det som skjedde i Mexico handlet om spill, så det er nok ingen som er sure for noe som skjedde der den dag i dag, mener hun.

- Jeg ville egentlig hjem

For Aleksander Sæterstøl var det helt forventet at han kom til å ryke ut av konkurransen da det var Andrea som fikk bestemme.

- Vi hadde ikke noe særlig kontakt inne på hotellet. I tillegg ville hun ødelegge for Martine, og svekke hennes posisjon i spillet. Det er sårende å se at hun koser seg skikkelig når hun sender meg ut, spesielt når Martine er såpass lei seg. Men det er jo bra at hun koser seg, da, sier Sæterstøl til Seoghør.no.

Heller ikke han mener at det er noe dårlig stemning mellom dem i dag, selv om han synes det er kjipt å se reaksjonen til Andrea når han reiser hjem.

MÅTTE HJEM: Aleksander Sæterstøl var ikke overrasket over Andreas valg om å sende ham ut av konkurransen. Foto: TV 3
MÅTTE HJEM: Aleksander Sæterstøl var ikke overrasket over Andreas valg om å sende ham ut av konkurransen. Foto: TV 3 Vis mer

Mest av alt synes han det var kjipt å se hvordan partneren Martine Lunde (20) tok beskjeden.

- Da jeg så hvordan Martine reagerte da jeg sjekket ut, begynte jeg å gråte selv. Det var helt jævlig. Jeg var sliten og lei av å være på hotellet, og jeg ville egentlig hjem. Men med en gang jeg sjekket ut, merket jeg savnet etter Martine. Da ville jeg bare inn igjen for å være med henne, sier han.

Bergenseren føler ikke at det er stort han kunne ha gjort annerledes for å få bli på hotellet, ettersom de andre guttene var enige i at de ønsket at Andrea skulle få ta avgjørelsen.

- Jeg kunne ha snakket med de andre guttene og fortalt dem at dersom Andrea fikk makt, ville jeg bli sendt ut. Men jeg følte ikke at jeg kunne gå imot de fire andre guttene, forklarer han.

TÅREVÅTT: Aleksanders partner, Martine Lunde, måtte ty til tårene da Aleksander måtte forlate hotellet. Foto: TV 3
TÅREVÅTT: Aleksanders partner, Martine Lunde, måtte ty til tårene da Aleksander måtte forlate hotellet. Foto: TV 3 Vis mer

Ble kjærester på utsiden

At det var Aleksander som måtte forlate hotellet, ble svært vanskelig for partneren Martine Lunde (20). De to fikk nemlig et spesielt forhold under innspillingen i Mexico.

Men selv om duoen måtte ta farvel med hverandre i kveldens episode, ble den gode tonen tatt opp igjen så snart de var tilbake i Norge.

Forrige uke kunne duoen avslørte overfor Dagbladet at de er kjærester.

FANT KJÆRLIGHETEN: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl forelsket seg i hverandre inne på hotellet. I dag er de et par. Foto: Privat
FANT KJÆRLIGHETEN: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl forelsket seg i hverandre inne på hotellet. I dag er de et par. Foto: Privat Vis mer

- Vi har egentlig vært sammen siden vi kom hjem fra hotellet i mars, men har valgt å holde det hemmelig. Det har etter hvert blitt veldig mye mas, og folk har nok skjønt at vi er kjærester. Så nå velger vi å fortelle det, røpet Martine.

Aleksander uttalte at forholdet utviklet seg helt naturlig og at han er veldig lykkelig sammen med henne.

- Det bare skjedde naturlig. Hun er først og fremst en utrolig snill jente, som behandler meg kjempebra, sa Sæterstøl.

Merkelige tilbud

20-åringen fra Bergen har blitt en av sesongens mest profilerte deltakere, og det fører med seg både positive og negative sider.

Merkelige forespørsler har 20-åringen fått flere av. Nylig ble han blant annet tilbudt 400 000 kroner for å spille inn en homsepornofilm, noe han for øvrig takket pent nei til.

- Jeg har fått en del tilbud etter jeg ble med i «Paradise Hotel», men det aller meste er bare positivt. Jeg blir ofte stoppet på gata, og selv om det noen ganger kan bli litt mye, er det veldig hyggelig. Jeg vil jo ofte svare alle som sender hyggelige meldinger, men det går ikke alltid, har han uttalt til Dagbladet.

«Paradise Hotel» sendes på TV 3 mandag til torsdag klokken 22.30.

HVA SKAL JEG VELGE?: Kine Falch utfordrer «Paradise»-deltakerne med dilemmaer. Video: Lise Rafaelsen Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!