IKKE BARE LETT: Da Simon Cowell ble far for første gang i 2014, visste han ikke helt hvordan han skulle reagere. Han trodde blant annet at sønnen skulle oppføre seg som en valp. Foto: AP / NTB scanpix
IKKE BARE LETT: Da Simon Cowell ble far for første gang i 2014, visste han ikke helt hvordan han skulle reagere. Han trodde blant annet at sønnen skulle oppføre seg som en valp. Foto: AP / NTB scanpixVis mer

Trodde den nyfødte sønnen skulle oppføre seg som en valp

Simon Cowell trodde det å være far skulle være helt annerledes. 

(Dagbladet): Den kontroversielle talentshow-dommeren Simon Cowell (56) har med sine skarpe og frekke kommentarer klart å knuse manges drømmer.

Cowell har vært dommer i konkurranser som «American Idol» og «Britain's Got Talent», og er kjent for å påpeke, minst en gang hver sesong, at «dette er det verste jeg har hørt noen sinne».

TROLLBANDT DOMMERNE: 12 år gamle Grace VanderWaal fra New York har fått favorittstempelet i talentprogrammet «America's Got Talent», etter at hun trollbandt dommerne med sin egenkomponerte låt. Video: Video: FremantleMedia North America/SYCOtv Vis mer

56-åringen har likevel en sans for humor, noe som kom fram da han lørdag kveld norsk tid gjestet det amerikanske talkshowet «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon». Det skriver Hello Magazine.

I februar 2014 fikk Cowell sitt første barn, sønnen Eric (3). Det var ble ikke helt som han hadde forventa.

- Valp

På spørsmål fra talkshow-programleder Fallon om hvordan det var å bli far, svarte Cowell at han forberedte seg godt tid i forveien.

- Jeg øvde med å skaffe meg to valper i forveien, slik at jeg ble vant til å passe på ting. Eric kom til verden seks måneder seinere, forteller han til latter fra publikum i salen.

Det kan imidlertid ha vist seg å være en mindre smart investering for Cowell, for da sønnen ble født, hadde han helt andre forventninger til hvordan babyen skulle oppføre seg.

- Jeg trodde virkelig at han skulle være som en valp. At jeg skulle kunne kaste ting og at han ville komme løpende tilbake til meg etter tre måneder, sa talentdommeren.

Misforståelsen sørget ifølge 56-åringen for at sønnen ikke likte ham de første månedene, men at de ble venner etterhvert.

Cowell er åpenbart vant med og stolt av sønnen nå, og deler ofte bilder av den sjarmerende treåringen i sosiale medier.

Svangerskapsskandale

I forkant av sønnens ankomst til verden, var det mye blest rundt at Cowell skulle bli far. Ikke fordi han har vært frekk mot ungdom i beste sendetid, men på grunn av dama han venta barn med, Laura Silverman.

Hun var nemlig fortsatt gift med den rike eiendomsmogulen Andrew Silverman da det ble kjent at Cowell hadde gjort henne gravid - og Andrew Silverman var samtidig regnet som Cowells bestevenn.

Noen måneder etter fødselen fortalte Cowell at han angrer på måten det skjedde på.

- Det angrer jeg på. Men så får du et barn, og du ser på barnet og tenker, «dette er det som kom ut av det», sa han da.

Silverman og Cowell er fortsatt et par den dag i dag.