«Farmen» Sverige:

Trodde du norske «Farmen» var skandalepreget? I Sverige hadde deltakerne sex første kvelden

- Kåtere enn noensinne.

ANNET PREG: Deltakerne i den svenske versjonen av «Farmen» skaper litt andre overskrifter enn deltakerne her hjemme. Her fra årets sesong. Foto: Daniel Ohlsson / TV4
ANNET PREG: Deltakerne i den svenske versjonen av «Farmen» skaper litt andre overskrifter enn deltakerne her hjemme. Her fra årets sesong. Foto: Daniel Ohlsson / TV4 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I en årrekke har «Farmen» skapt store overskrifter her til lands.

Tar man utgangspunkt i Dagbladets omtale av den siste ordinære utgaven av reality-konseptet dreier det seg hovedsakelig om sykdomsdrama, giftemål, samt en og annen intrige.

I svenskenes versjon, der programmet er inne i sin tiende sesong, har imidlertid tabloidavisene hamret løs med overskrifter av litt annen temperatur.

«Mer sex i årets Farmen», melder Aftonbladet, hvorpå Expressen følger på med «Farmen-deltakerne har sex - etter én dag». Sistnevnte avis har også intervjuet programleder Paolo Roberto, som blant annet uttaler at årets deltakere «faen meg er kåtere enn noensinne».

- Mer dårskap

Overskriftene går i alle fall god for den påstanden. I torsdagens episode ble nemlig deltakeren Alexander Vörös beskyldt for å være sexavhengig og opptatt av å «sette knullerekord» på «Farmen». Ifølge sistnevnte avis fikk Vörös så hatten passet av en mannlig meddeltaker, som påsto at han lå den med kvinnelige storbonden for å unngå og havne i tvekamp.

En slags krysning av «Farmen» og «Paradise Hotel»? Nei, det er bare «Farmen».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer