«Svenske Hollywoodfruer» Agnes-Nicole Winter:

- Trodde han skulle dø

«Svenske Hollywoodfruer»-stjerna røper skrekkopplevelse.

SJOKK: Agnes-Nicole Winter fikk sjokk etter legenes beskjed. Foto: Maria Östlin/Aftonbladet/IBL Bildbyrå/NTB
SJOKK: Agnes-Nicole Winter fikk sjokk etter legenes beskjed. Foto: Maria Östlin/Aftonbladet/IBL Bildbyrå/NTB Vis mer
Publisert

I den populære realityserien «Svenske Hollywoodfruer» har publikum fått være vitne til at fra latter og tårer til heftige krangler og intriger. Serien har bydd på flere uforglemmelige øyeblikk, der vi blant annet har fått følge de luksuriøse livene til Gunilla Persson (63) og Elena Belle (37).

Sesong én rullet over skjermen i 2009 der vi blant annet ble introdusert til skuespiller Agnes-Nicole Winter (66), som i dag bor i Beverly Hills og jobber med hudpleie.

TIl tross for at det har vært nokså stille rundt reality-stjerna de seineste åra, kan hun nå røpe en skrekkhendelse som fant sted i fjor. Det forteller hun til Hänt.

- Traumatisk

For litt over ett år sida måtte nemlig sønnen Christofer (33) gjennomgå en omfattende hjerneoperasjon, noe som kom som et stort sjokk for 66-åringen og familien.

RASENDE - IGJEN: Gunilla Persson går igjen etter strupen på noen - denne gangen den svenske programlederen Gunde Svan. Video: TV4 / Cmore Vis mer

- Noe som sjokkerte oss alle fordi vi trodde at han skulle dø, at vi skulle miste han. Det var ikke en svulst, men han hadde fått et hull i skallen, og hjernen begynte å lekke ut i ansiktet, forteller hun til nettsiden.

Ifølge Winter varte sønnens operasjon mellom seks og sju timer, og hun legger ikke skjul på at det var vanskelig for henne å si farvel i forkant av den.

- Det var traumatiskt for oss alle tre. Den dagen de tok han inn til operasjonen var den absolutt verste dagen i mitt liv. Jeg visste ikke om jeg skulle få han tilbake så da besvimte jeg, forteller tobarnsmoren, som også har sønnen Alexander (29).

- De advarte meg

Winter forteller at de fortsatt ikke vet hvordan lekkasjen kom til, men understreker at de oppsøkte «den absolutt beste legen i USA». Det skulle likevel vise seg å være en omfattende operasjon, noe som hun ble informert om av legene.

KLIKKER: Da Tommy Sharif skulle forklare hvor redd han ble da han så at Gunilla Persson skulle være med på «Farmen kjendis», skjedde dette. Vis mer

- De hadde advart meg om at han kanskje kom til og dø grunnet operasjonen. Eller så blir han hjerneskadet. Jeg følte meg det absolutt verste man kan tenke seg, fortsetter Winter, og legger til at hun prøvde å være sterk på vegne av sønnene sine.

I dag kan den svenske Hollywood-fruen gledelig melde at alle i familien har det bra, men hun legger heller ikke skjul på at det har vært vanskelig å fordøye alt som har skjedd.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer