Prins Harry og hertuginne Meghan:

- Trodde ikke det var mulig

Torsdag kom de tre første episodene av Netflix-dokumentaren til prins Harry og hertuginne Meghan.

REAKSJONER: Flere reagerer nå på dokumentaren til hertuginne Meghan og Prins Harry. Foto: Brett D. Cove / SplashNews.com / NTB
REAKSJONER: Flere reagerer nå på dokumentaren til hertuginne Meghan og Prins Harry. Foto: Brett D. Cove / SplashNews.com / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Klokka ni i dag ble «TV-bomba» til prins Harry (38) og hertuginne Meghan (41) sluppet på Netflix.

- Det er veldig vanskelig å se tilbake på det nå, og tenke: «Hva i all verden skjedde?». Hvordan endte vi opp her?, sier prins Harry innledningsvis i første episode.

- Jeg vet ikke engang hvor jeg skal starte. Jeg vil bare komme meg til den andre siden av alt dette. Jeg vet ikke hva jeg skal si lenger, sier en tydelig preget Meghan.

Nådeløs

Reaksjonene på det TV-seerne blir vitne til har allerede begynt å hagle i sosiale medier.

SPIDER-MAN-PRINS: Prins Harry får massiv ros etter sin videohilsen til veldedighetsorganisasjonen Scotty's Little Soldiers. Video: Scotty's Little Soldiers/Youtube Vis mer

Den britiske TV-profilen og kjente Meghan og Harry-kritikeren Piers Morgan er nådeløs i sin omtale av dokumentaren.

- Dette er verre enn «Keeping up with the Kardashians». Jeg trodde ikke det var menneskelig mulig, skriver Morgan til sine åtte millioner følgere.

- Jeg er bare fire minutter inn i Harry & Meghan og det er så bra at jeg praktisk talt hyperventilerer, skriver Anita Singh på Twitter, som jobber for den britiske avisa The Telegraph.

- Vil slå rekorder

Det er ellers blandende reaksjoner i sosiale medier. Noen omtaler dokumentaren som kjedelig, mens andre har skrevet at den allerede etter noen minutter er «skummel».

TRAILER: Den mye omtalte «Harry & Meghan»-dokumentaren har premiere på Netflix 8. desember. Vis mer

Nyhetsredaktør for Financial Times, Matthew Garrahan, mener markedsføringen av dokumentaren er imponerende.

- Man må gi kudos til PR-teamet bak Harry og Meghan-serien. Forsidenyheter over hele verden - inkludert dager med store forsideoppslag i Storbritannia. Seertallene vil garantert slå rekorder.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer