Tore Petterson:

- Trodde jeg fikk hjerteinfarkt

Oppfordrer andre til å tørre og sjekke seg.

ÅPEN OM SJOKKET: Like før Tore Petterson skulle feire at han hadde blitt 40, sa kroppen kraftig fra. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
ÅPEN OM SJOKKET: Like før Tore Petterson skulle feire at han hadde blitt 40, sa kroppen kraftig fra. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For kort tid siden fylte den folkekjære TV-personligheten Tore Petterson 40 år. I den anledning inviterte han til en storslått feiring, som senere har blitt godt dokumentert i sosiale medier.

Da Dagbladet møtte ham under Gullruten i Bergen lørdag, kunne Petterson imidlertid fortelle at oppkjøringen til bursdagen ikke ble helt som planlagt.

Det er nemlig ikke ukjent at han har mange baller i luften og driver med en rekke forskjellige prosjekter, men da han skulle planlegge 40-årsfeiringen i tillegg, ble det for mye.

Ubehagelige symptomer

«Skal vi danse»-dommeren ble overarbeidet, noe som resulterte i en tur i ambulansen.

- Jeg hadde jobbet litt mye, og la foredrag, bursdag, livet mitt generelt og 40-årsdag samtidig, sier han, og fortsetter:

- Så jeg trodde jeg fikk hjerteinfarkt.

Petterson forteller at det heldigvis skulle vise seg å «bare» være et panikkanfall, men opplevelsen har virkelig satt en støkk i ham.

- Jeg har aldri hatt angst som jeg hadde da, det føltes veldig fysisk, og det var veldig skummelt. Jeg har aldri kjørt ambulanse heller, men jeg ble kjørt av gårde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer