«Ex on the Beach»:

- Trodde jeg skulle dø hver kveld

«Ex on the Beach»-profil Linn Wøyen Lenes var på et tidspunkt ekstremt undervektig. Nå vil hun hjelpe andre.

SVÆRT SYK: Realityprofil Linn Wøyen Lenes led i flere år av alvorlige spiseforstyrrelser. Nå vil hun hjelpe andre. Foto: Privat, Toke Mathias Riskjær / Discovery
SVÆRT SYK: Realityprofil Linn Wøyen Lenes led i flere år av alvorlige spiseforstyrrelser. Nå vil hun hjelpe andre. Foto: Privat, Toke Mathias Riskjær / Discovery Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tredje sesong av «Ex on the Beach» er i disse dager å finne på Dplay, og fansen har allerede rukket å bli kjent med det mangefasetterte persongalleriet denne sesongen byr på. Flere av deltakerne har allerede rukket å vekke oppsikt med både krangling og sex, som jo over årenes løp har blitt et gjenkjennelig aspekt ved formatet.

20 år gamle Linn Wøyen Lenes fra Vestfold var en av de første som ble introdusert i serien, og har siden rukket å bli en favoritt blant seerne. Den gryende romansen hun har med meddeltaker Øystein Lihaug (24) har fengslet seerne, i tillegg til alt det andre artige hun finner på.

  • Dagbladet advarer mot sterke bilder i denne reportasjen.

På skjermen framstår hun svært selvsikker, noe hun bekrefter overfor Dagbladet at hun også er. Sånn har det derimot ikke alltid vært. Den blonde realitydeltakeren, som til vanlig jobber som miljøarbeider, bærer på en vond historie. Det er ikke mange år siden hun var nær døden, og ikke visste om hun ville våkne da hun la seg om kvelden.

Vanskelig barndom

Nå vil hun stå fram for å hjelpe andre i sin situasjon. 20-åringen forteller at hun i en periode på flere år hadde diagnosen anoreksi/bulimi, og at hun på sitt tynneste hadde en svært lav BMI. Dagbladet har fått se flere bilder av Wøyen Lenes' kropp fra den tiden, og det er ikke vanskelig å tro henne når hun forteller at hun flere ganger lurte døden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer