Ed Sheeran:

- Trodde jeg var homofil

Artisten avslører nye detaljer fra barndommen i nytt intervju.

AVSLØRER: I en podkastepisode deler Ed Sheeran nye detaljer om barndommen . Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB
AVSLØRER: I en podkastepisode deler Ed Sheeran nye detaljer om barndommen . Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den verdenskjente artisten Ed Sheeran (30) er for tida aktuell med sitt nye album «= (Equals)», men det er imidlertid ikke bare den nye musikken som skaper overskrifter.

Nylig var 30-åringen gjest i den nederlandske podkasten «ManManMan», og der fortalte artisten åpenhjertig at han på et tidspunkt i barndommen trodde han var homofil.

Det skriver blant andre danske B.T.

PRØVER SEG: Selv om det var verdensdagen for mental helse Prins Harry og Ed Sheeran først og fremst skulle belyse, hadde sangeren også et annet tema han ønsket å sette fokus på. Video: Instagram/sussexroyal /Rød Løper Vis mer

- Ikke spesielt maskulin

I podkasten lettet den britiske sangfuglen på sløret om hvilke tanker han har rundt sin maskuline, og feminine, side.

- Jeg er ikke en spesielt maskulin person, jeg har en klar feminin side til det punktet hvor jeg som barn på et tidspunkt trodde jeg var homofil. Jeg elsker musikaler, jeg elsker popmusikk, jeg elsker Britney Spears. Min maskuline side strekker seg sannsynligvis bare til å drikke øl og se på fotball, fortalte artisten åpenhjertig.

Da programlederen spurte Sheeran om biler, som for enkelte anses som en stereotypisk maskulin interesse, var han klar og tydelig på at han ikke bryr seg noe særlig om det.

Videre avslørte han også at kjærligheten til fotball har gått fra herrefotball til damefotball.

Måtte avlyse

Det ble også nylig kjent at artisten skulle legge ut på turné, hvor han skulle spille låter fra albumet sitt, men det gikk imidlertid alt annet enn etter planen.

«Jeg har dessverre testet positivt for coronaviruset», skrev han på Instagram.

Nyheten resulterte i at han måtte isolere seg og avlyse en rekke planer, deriblant kommende konserter.

«Unnskyld til alle jeg har skuffet», fortsatte han den gang, mens han påpekte at han likevel skulle forsøke å gjennomføre alle planlagte intervjuer og opptredener fra huset sitt.

VELDEDIGHETSPORNO: Artisten Ed Sheeran ble beskyldt for å bruke en video til feil årsaker, og fremstiller seg selv som en helt. – Ed Sheeran-filmen er rett og slett fattigdomsturisme, sier SAIHs Øgård. Video: Comic Relief. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer