«Maskorama»:

Trollet vant «Maskorama»

Historisk seier i første sesong.

VINNEREN: Trollet ble til slutt vinneren av «Maskorama», og måtte ta av seg maska. Video: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SKJETTEN (Dagbladet): Lørdag kveld satt trolig rundt en million nordmenn foran tv-skjermene for å få med seg finalen i «Maskorama». Konseptet ble en gedigen hit, og spekulasjonene om hvem som befinner seg inne i kostymene vil tilsynelatende ingen ende ta.

Trollet, Elgen og Vikingen konkurrerte om seieren på lørdag. Halvveis i programmet måtte Vikingen la masken falle. Inne i kostymet skjulte Youtube-profil Herman Dahl seg, til dommerpanelets store overraskelse.

Så var det duket for duell - med de to gjenværende deltakerne. Her skulle Trollet og Elgen synge en låt fra året de er født.

Trollet vant

Etter noen spennende minutter, ble det klart at Trollet hadde vunnet årets «Maskorama» - til jubel fra dommerne. Men - hun ble ikke avslørt med det aller første.

Først måtte Elgen, som havnet på andreplass, la masken falle. Det viste seg å være ingen ringere enn Markus Bailey som skjulte seg inni.

- Det er ganske tungt, sa han da han hadde tatt av seg Elgens hode.

Bailey sang én gang til, før Trollet - årets vinner - endelig skulle avsløres. Det viste seg å være Ulrikke Brandstorp - som mange hadde gjettet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer