Tomine Harket:

- Tror det er pappa

Artist Tomine Harket tror pappa Morten Harket deltar i britiske «Maskorama».

OVERBEVIST: Kan det være Morten Harket som skjuler seg bak viking-maska i britiske «Maskorama»? Flere seere er i alle fall hellig overbevist. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

NRK-programmet «Maskorama» tok hele Norge med storm i fjor høst. Seerfavoritten samlet millioner av nordmenn foran tv-skjermene, og mange la nok mye innsats i å gjette på hvem som gjemte seg bak de diverse maskene.

Det ble til slutt «Melodi Grand Prix»-vinner Ulrikke Brandstorp (25) som stakk av med seieren i konkurransen - som gjemte seg bak «Trollet». NRK har allerede varslet at det blir en ny sesong med «Maskorama», noe mange nok ser fram til.

I mellomtida kan jo de ivrigste av oss følge med på tv-konseptet i utlandet. I disse dager ruller «Maskorama» over britiske tv-skjermer, og flere har ment at den norske «a-ha»-stjerna Morten Harket (61) muligens kan gjemme seg bak «Vikingen».

Det er i hvert fall dattera hans, artist Tomine Harket (27) overbevist om.

- Jeg liker å tro at jeg kjenner igjen stemmen til min egen far. Det er en type vibrasjon i stemmen til pappa, som gjør at jeg tror det kan høres ut som han, sier 27-åringen til NRK.

Se video av «Vikingen» øverst i saken!

- Tror det er pappa

Ryktene om at Morten Harket deltar i «The Masked Singer UK» begynte først å rulle da «Vikingen» skulle framføre en tolkning av låta «Songbird» av Fleetwood Mac.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer