TROR IKKE PÅ MONOGAMI: Den britiske skuespilleren Hugh Grant er for tida aktuell i filmen «Florence Foster Jenkins». Her på filmpremieren i New York. Foto: NTB Scanpix 
TROR IKKE PÅ MONOGAMI: Den britiske skuespilleren Hugh Grant er for tida aktuell i filmen «Florence Foster Jenkins». Her på filmpremieren i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tror ikke på monogami: - Jeg synes det er noe uromantisk med ekteskap

Mener utroskap er nøkkelen til et godt ekteskap.

(Dagbladet): Den britiske skuespillerveteranen Hugh Grant (55) er for tida aktuell i filmen «Florence Foster Jenkins», og har i forbindelse med lanseringen kommet med en rekke overraskende utspill.

Siste nytt er at mannen, som aldri har vært gift, kommer med utradisjonelle synspunkt på kjærlighet til radiolegenden Howard Stern, ifølge US Magazine.

Folk er rett og slett ikke ment til å være i trofaste, monogame forhold, ifølge Hugh Grant.

- Jeg kan se den vakre aspektet hvis du gifter deg med akkurat den rette personen - din beste venn, og det er koselig og det er herlig. Men, folk gjør så mange feil, skal han ha sagt, før han la til:

- Jeg synes det er noe uromantisk med ekteskap. Du stenger deg av.

Utroskap holder ekteskapet sammen

Den britiske skuespilleren skal ha indikert at han mener utroskap skal være veien å gå for å få et ekteskap til å fungere.

- Jeg har alltid beundret franskmenn og italienerne som er veldig dedikerte til sine ekteskap. De tar dem svært alvorlig, men det er enighet om at det kan være andre på besøk kl. fem på ettermiddagen, sa han til Stern.

- De bare skryter aldri av det. De sier aldri noe, men det er det som holder ekteskap sammen, hevdet han.

Åpent opp om sexkjøp og heftig gråt

Da Grant nylig stilte opp hos den amerikanske journalisten Tracy Smith i frokostprogrammet «CBS News Sunday Morning», åpnet 55-åringen opp om sitt velomtalte sexkjøp i 1995.

I forrige uke røpet han å ha fått en lite sammenbrudd etter feriemassasje da han gjestet talkshowet The Late Late Show.

- Jeg ble massert inn i galskapen, forklarte Grant.

Grant skal ha tatt hele 30 daglige massasjetimer på Maldivene i 2007, og derfor uten forvarsel latt tårene renne på vei hjem til England.

- Jeg satt på flyet og leste fotballresultatene fra avisa. Så kom plutselig tårene. Og det bare fortsatte - jeg gråt tre uker i strekk. Det var helt absurd, forteller Grant.