Tone Damli:

- Tror to barn er nok

Den profilerte artisten åpner opp om livet som mamma og drømmen om bryllup.

SNAKKER UT: Tone Damli og Markus Foss har vært kjærester i ni år. Nå er det bare bryllup som lar vente på seg. Foto: Espen Solli / Se og Hør
SNAKKER UT: Tone Damli og Markus Foss har vært kjærester i ni år. Nå er det bare bryllup som lar vente på seg. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det har gått hele ni år siden artist Tone Damli (33) falt pladask for kjæreste og samboer Markus Foss (38). Damli har imidlertid tidligere innrømmet at hun var bare 17 år da hun for første gang la øynene på Foss.

På det tidspunktet var han 23 år og hadde kjæreste.

- Krangler lite

Nå lever paret sammen med dattera Billie (9) og sønnen Marlon, som kom til verden i oktober 2020. På høstparten i fjor flyttet familien omsider inn i deres nye hjem «Villa Solum» på Blommenholm i Bærum.

- Det føles ikke som at jeg og Markus har vært sammen i ni år, egentlig. Vi kjeder oss fortsatt ikke, vi er flinke til å ta vare på kjærligheten. Vi tuller og tøyser masse, og jeg tror det er ganske viktig - at vi har en lett tone i hverdagen. Selv om det høres veldig barnslig ut, forteller Tone Damli, som i disse dager er å se i «Kompani Lauritzen» på TV 2, til Dagbladet.

Hun fortsetter:

- Og så unner vi hverandre alt godt, og det viser seg i at Markus har lyst til at jeg skal gjøre «Kompani Lauritzen» for eksempel. Vi krangler lite og er veldig like på mange områder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer