Yousef Hadaoui:

Truer med å flytte fra Norge

NRK-profilen lover at han flytter tilbake til hjemlandet Marokko om Mustafa Hasan blir sendt ut av landet.

RÅDLØS: Yousef Hadaoui lurte på hvordan han kunne hjelpe Mustafa Hasan, og landet på å flytte fra landet. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
RÅDLØS: Yousef Hadaoui lurte på hvordan han kunne hjelpe Mustafa Hasan, og landet på å flytte fra landet. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Publisert

Den siste tida har mange engasjert seg i saken til 18 år gamle Mustafa Hasan. Videregåendeeleven, som siden han var seks år har bodd i Norge, har fått vedtak om å reise ut av landet, til morens hjemland Jordan.

- Hvis de sender ham til Jordan, så flytter jeg tilbake til Marokko, sier «Svart humor»-profil Yousef Hadaoui (39) til Dagbladet.

Komikeren er den siste i rekken til å gi kjendisstøtte til det unge musikktalentet, som har fått frist på seg 18. januar til å forlate landet.

Får kjendisstøtte: - Vanvittig

Karpe-duoen og fotballspiller Martin Ødegaard er blant dem som har gått hardt ut mot norske myndigheter på bakgrunn av vedtaket.

- Jeg synes det er helt utrolig. Dette er uventet og nesten ikke til å tro. Det er ikke noe man forventer fra folk som har det bra og godt i sitt eget liv. Å hjelpe noen uten å kjenne dem, på eget initiativ, det har jeg ikke klart å innse ennå, sier Hasan til Dagbladet.

Han forteller at det har vært utfordrende å holde seg i skinnet når forbildene hans taler hans sak.

- Jeg har drevet med musikk i flere år, og er inspirert av Karpe. Jeg har også spilt fotball i ti år, og å prate med Martin Ødegaard etter å ha sett opp til ham i mange år er helt vanvittig, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer