FÅTT NOK AV HATMELDINGENE: Justin Bieber truer nå fansen. Hvis de ikke slutter med hatmeldingene, gjør han instagramkontoen sin privat. Foto: NTB /Scanpix. 
FÅTT NOK AV HATMELDINGENE: Justin Bieber truer nå fansen. Hvis de ikke slutter med hatmeldingene, gjør han instagramkontoen sin privat. Foto: NTB /Scanpix. Vis mer

Truer med å stenge instagramkontoen

- Jeg gjør kontoen min privat om dere ikke slutter med alt dette hatet, sier en sint Justin Bieber.

(Dagbladet): Det går stadig rykter rundt hvilken jente som verdensstjerna Justin Bieber dater, etter at det ble slutt med sanger og skuespiller Selena Gomez som han var sammen med i to år i 2013.

Nå er Bieber observert med enda en skjønnet, ingen ringere enn dattera til sanger Lionel Richie, 17 år gamle Sofia Richie.

Hatmeldinger

Bieber og Richie som for tiden jobber som modell, har blitt sett sammen i flere anledninger, men ingen har til nå bekreftet at de er et par.

Nå har de to lagt ut flere bilder av hverandre på instagram, og modellen har fått så mye hatmeldinger etter at hun ble sett sammen med Bieber at sangeren har måttet true med å stenge instagramkontoen sin.

«SOFIA BITCHIEEE» skriver en under et av Justin Biebers instagrambilder.

«Du ser helt fantastisk ut, hun ser ut som en hund» skriver en annen.

Det tålte ikke superstjerna:

- Jeg skal gjøre instagramkontoen min privat om dere ikke slutter med alt dette hatet. Dette har gått helt ut av proposjoner. Hvis dere var ekte fans, så ville dere ikke vært så slemme med mennesker som jeg liker, sier en sint Justin Bieber på ett av bildene.

Stor aldersforskjell

Det er tydelig at de unge stjernene liker hverandres selskap, for onsdag ble Bieber og Richie avbildet sammen da de gikk en tur i Los Angeles, skriver seher.no

Ifølge nettstedet Hollywoodlife.com er det flere fans som er bekymret over at 17 år gamle Sofia dater bieber- som er fem år eldre enn henne.

Men det ser ikke ut til å bry de to turtelduene. Også Sofia Richie har lagt ut bilder av hun og Bieber sammen. Nå er de to på ferie i Japan.

Japan💕

A photo posted by Sofia Richie (@sofiarichie) on