Thomas Markle:

Truer Meghan og Harry med rettssak

Meghans far hevder han ikke får møte barnebarna, og vil ta grep.

SØKSMÅL: Hertuginne Meghans far, Thomas Markle, ber nok en gang om å få møte barnebarna sine, til tross for at han angivelig ikke har kontakt med Meghan. Foto: Tim Stewart / SplashNews / NTB
SØKSMÅL: Hertuginne Meghans far, Thomas Markle, ber nok en gang om å få møte barnebarna sine, til tross for at han angivelig ikke har kontakt med Meghan. Foto: Tim Stewart / SplashNews / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Forholdet mellom hertuginne Meghan (39) og hennes far Thomas Markle (77) har hele veien vært omtalt som kjølig. Nå er det om mulig i ferd med å bli enda kaldere. I et tv-intervju med Fox News truer han nemlig nå med å ta Meghan og Harry til retten - om ikke de lar ham se barnebarna sine.

77-åringen hevder at han fortsatt ikke har fått møte hertugparets to barn, Archie (2) og Lilibet Mountbatten-Windsor. Ei heller sin egen svigersønn, prins Harry (36).

I intervjuet bedyrer Markle at det kan gå mot rettssak i «svært nær framtid».

- Må ikke straffe Lilibet

I det mye omtalte intervjuet hertugparet gjorde med Oprah Winfrey i mars mente Meghan at faren har «forrådt» henne og at hun anså det som vanskelig med en forsoning etter at Thomas Markle har opprettholdt sin kontakt og sitt samarbeid med journalister og paparazzifotografer.

Men med en skrantende helse som stadig blir verre, frykter nå far Thomas at han aldri vil få møte to år gamle Archie eller babyen Lilibet, som ble født 4. juni i år.

- Vi må ikke straffe Lilibet for Meghan og Harrys dårlige oppførsel, sier Markle i intervjuet, som er gjort i hjemmet hans i Mexico, over hundre kilometer fra villaen i Los Angeles, der datteren holder til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer