Måns Zelmerlöw:

- Truet med coronabot

Politiet brøt opp artistens port, og truet med saftige bøter.

POLITIET PÅ DØRA: Den svenske artisten Måns Zelmerlöw forteller om en spesiell hendelse fra tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
POLITIET PÅ DØRA: Den svenske artisten Måns Zelmerlöw forteller om en spesiell hendelse fra tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den svenske artisten Måns Zelmerlöw (34) ble godt kjent for det svenske folk da han for 15 år siden entret auditionrommet til «Idol», der han til slutt havnet på en femteplass.

Siden den gang har det bare gått én vei for 34-åringen, og han ble nærmest verdenskjent da han i 2015 gikk til topps i Eurovision Song Contest med låta «Heroes». Siden den gang har han etablert seg som en av Sveriges fremste artister.

Denne våren har det imidlertid ikke bare vært fryd og gammen for Zelmerlöw, og det er ingen hemmelighet at coronapandemien har påvirket artister over hele verden - enten det gjelder avlyste konserter eller reiseforbud.

Denne helga gjestet 34-åringen sesongpremieren av det populære programmet «Hellenius hörna», og der kunne han fortelle om en litt spesiell hendelse fra tidligere i år.

- Tvinger opp porten med makt

Ting har nemlig ikke gått helt på skinner for artisten, som til vanlig pendler mellom Sverige, der han jobber, og England, der han bor. I sistnevnte land bor han sammen med kona, Ciara Janson (33), sønnen Archie (2), samt bonussønnen Albert (6) - som Ciara har fra et tidligere forhold.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer