Dette fikk du ikke se på «Farmen»:

Truet med streik

Etter at maten de hadde laget ble forgiftet, ble det fullt opprør mot produksjonen.

TEATER: Under onsdagens episode virket deltakerne fornøyde under teaterstykket. Tidligere på dagen hadde de imidlertid gjort opprør mot produksjonen. Foto: Skjermdump/TV 2
TEATER: Under onsdagens episode virket deltakerne fornøyde under teaterstykket. Tidligere på dagen hadde de imidlertid gjort opprør mot produksjonen. Foto: Skjermdump/TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er uka før finalen i årets sesong av «Farmen», og konkurransen mellom de gjenværende deltakerne begynner virkelig å tilspisse seg.

I onsdagens episode bryter det ut en høylytt krangel mellom Ingebjørg Monique Haram (31) og storbonde Erik Rotihaug (24), ettersom førstnevnte er fast bestemt på at Rotihaug ikke skal få sin andre finalekniv.

Også Leif Kristian Tindeland (28) får passet sitt påskrevet, etter at de andre deltakerne oppdager at han har lurt unna noen egg. Agna Hollekve (47) gir ham en ordentlig skjennepreken, noe hun tidligere heller ikke har vært fremmed for.

Truet med boikott

Det seerne imidlertid ikke får se, er deltakernes opprør mot produksjonen. I forkant av episodens teaterstykke, måtte det nemlig forhandles for at ikke deltakerne skulle boikotte hele oppsetningen.

Haram forteller til Dagbladet at hele dagens måltid ble ødelagt, etter at det var brukt olivenolje med det hun hevder er terpentin i.

- Vi sa til produksjonen at vi ikke hadde tid til å lage mer mat, ettersom det ville ta fire timer. Vi sa at de måtte komme med tilsvarende mat som det vi hadde laget, for at vi skulle gjennomføre teateret, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer