Truls Svendsen mistet faren

TV-profilen i sorg etter bortgangen.

I SORG: Programleder Truls Svendsen mistet faren for rundt to uker siden. Her på TV2s høstlansering i 2019. Foto: Marit Hommedal / NTB
I SORG: Programleder Truls Svendsen mistet faren for rundt to uker siden. Her på TV2s høstlansering i 2019. Foto: Marit Hommedal / NTB Vis mer
Publisert

Etter tre ukers fravær gjør duoen Truls Svendsen (48) og Eyvind Hellstrøm (71) comeback i sin ukentlige podcast «Truls & Hellstrøm - tar munnen full».

I mandagens episode forklarer førstnevnte om årsaken til oppholdet. Han ble nemlig nødt til å reise hjem til familien i Tromsø da hans far ble veldig syk.

Svendsen forteller at faren gikk bort for om lag to uker siden.

- Det er selvfølgelig veldig tungt og trist å miste en man er glad i, men det skal sies at pappa var ganske syk på slutten. Oppi det hele, hvis det er lov å si, så er jeg glad han slapp å ligge der og ha det mer vondt, sier han i podcasten.

Det var Nettavisen som først omtalte saken.

- Rakk å si at jeg var glad i ham

Svendsens far ble 75 år gammel, og skal ifølge sønnen ha vært en humørspreder av de sjeldne. Programlederen forteller at det har vært vondt å se at faren ble dårligere og dårligere av sykdommen. Hvilken sykdom faren var rammet av, forteller han ikke.

Han er imidlertid glad for at faren har fått slippe smertene, og ikke minst for at han rakk å treffe ham før han gikk bort.

- Jeg fikk sagt til han at jeg var glad i han. Det var jo litt heldig, for det kunne skjedd at jeg ikke hadde rukket å se ham. Akkurat det å si dét er så fint. Jeg tror mange går og angrer på at de ikke sa det når de har mistet noen, sier han.

- Man må bare alltid passe på å si til dem man er glad i at man er glad i dem. Det er min oppfordring til folk.

Dagbladet har vært i kontakt med Truls Svendsen, som ikke ønsker å kommentere dødsfallet utover det han forteller i podcasten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer