Donald Trump:

Trump-dattera legger seg flat etter denne motetabben

Ivanka Trump tenker nok ekstra nøye over tilbehøret hun velger neste gang.

FAMILIEN TRUMP:  Tidligere denne uka ble «60 Minutes»-episoden som fokuserte på Trump-familien vist i USA. Ivanka Trump (t.h) får nå kritikk for å ha promotert et armbånd hun selv har designet i episoden, og beskyldes for rolleblanding. F.v: Donald Jr, Eric Trump, Donald Trump, Melania Trump og Ivanka Trump. Foto: NTB scanpix 
FAMILIEN TRUMP:  Tidligere denne uka ble «60 Minutes»-episoden som fokuserte på Trump-familien vist i USA. Ivanka Trump (t.h) får nå kritikk for å ha promotert et armbånd hun selv har designet i episoden, og beskyldes for rolleblanding. F.v: Donald Jr, Eric Trump, Donald Trump, Melania Trump og Ivanka Trump. Foto: NTB scanpix  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I januar flytter finansmann og realitystjerne Donald Trump (70) inn i Det hvite hus og tar over for Barack Obama. Trump blir dermed landets 45. president, etter å ha vunnet det nervepirrende valget som ble avholdt 8. november.

Dette er ikke bare en stor omveltning for den nyvalgte presidenten, men også for hans store familie.

De blir USAs førstefamilie, og kona Melania Trump blir landets såkalte førstedame.

Trump har flere barn, hvor de aller fleste er voksne og i ulike stillinger i farens selskaper.

Skandalemakerens eldste datter Ivanka Trump (35) er kjent for å være notorisk mediesky. Nå har likevel det ene selskapet hennes måttet svare for seg, etter en kritikkstorm.

Promoterte armbånd til 84 000 kroner

Tida hennes går til jobb, og hun har i løpet av sine 35 år på jorda vært innom flere bransjer. Som tenåring var hun modell for flere store designere, deriblant Gianni Versace, og de siste åra har hun hatt stor suksess med sitt eget designmerke.

35-åringen lager blant annet sko, klær og tilbehør, som selges på noen av de mest eksklusive varehusene i New York.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer