Kirstie Alley:

Trump-hetses: - Ekle mennesker

Stjernas politiske åpenhet ble ikke akkurat møtt med heder.

TRÅR TIL: Den amerikanske skuespilleren Kirstie Alley er godt kjent for sine kontroverser, noe hun også skaper når hun uttaler seg politisk. Stjerna sier hun kommer til å stemme på Donald Trump, en avgjørelse som ikke faller i god jord hos alle. Foto: Ken McKay / ITV / REX, NTB
TRÅR TIL: Den amerikanske skuespilleren Kirstie Alley er godt kjent for sine kontroverser, noe hun også skaper når hun uttaler seg politisk. Stjerna sier hun kommer til å stemme på Donald Trump, en avgjørelse som ikke faller i god jord hos alle. Foto: Ken McKay / ITV / REX, NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Valget nærmer seg med stormskritt i USA. Den 3. november skal amerikanerne bestemme seg for om de vil ha fire nye år med Donald Trump, eller om de ønsker å få demokraten Joe Biden valgt inn i Det hvite hus.

Begge kandidater hopper opp og ned på meningsmålingene, noe som også er grunnen til at tilhengere av begge parter mobiliserer seg i sosiale medier.

Med åra har det blitt mer og mer vanlig at kjendiser, som har store plattformer, oppfordrer fansen sin til å stemme på gitte kandidater. 2020-valget er intet unntak, og Dagbladet har allerede skrevet om at valget splitter Hollywood.

Flere støtter åpenlyst Biden enn Trump, men heiagjengen for den sittende presidenten går likevel ikke stille i gangene. Blant dem er skuespilleren Kirstie Alley (69), kjent fra serien «Cheers» og en rekke andre roller opp gjennom åra.

- Ekle mennesker

På tampen av uka forklarte 69-åringen på Twitter hvorfor hun stemte på republikaneren i 2016, og hvorfor hun har planer om å gjøre det på nytt.

«Jeg skal stemme på Donald Trump fordi han ikke er politiker. Jeg stemte på ham for fire år siden av den grunn, og skal stemme på ham på nytt av den grunn. Han får ting gjort fort og han kommer til å snu økonomien rundt kjapt», skrev hun til følgerne sine.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer