Trump kalte henne for «feit» og en «spise-maskin». Nå snakker hun ut

- Jeg var jo bare 19 år den gangen, og selvfølelsen min var helt på bånn.

SNAKKER UT: - Donald, hun har et navn. Hun heter Alicia Machado, sa Hillary Clinton under valgdebatten. Trump har tidligere kommet med en rekke utsagn om utseendet til den tidligere missedronninga. Nå snakker hun ut. Video: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I går skrev Dagbladet saken om Alicia Machado fra Venezuela, tidligere «Miss Universe» i 1996, som ble brukt som eksempel av presidentkandidat Hillary Clinton under gårsdagens store TV-debatt.

- Donald, hun har et navn. Hun heter Alicia Machado, har blitt amerikansk statsborger og kommer til å stemme i november, sa Clinton under den siste delen av gårsdagens valgdebatt i USA.

Stikket hennes var rettet mot Donald Trumps periode som sjef for «Miss Universe» tilbake på nittitallet, og hans behandling av da 19 år gamle Alicia Machado.

Nå snakker den tidligere missedronninga selv ut i et TV-intervju med CNN om hva som egentlig skjedde.

- Han var så frekk mot meg

- Jeg var jo bare 19 år den gangen, og selvfølelsen min var helt på bånn, sier Machado i TV-intervjuet.

- Det var det verste øyeblikket du kan tenke deg for en jente, forteller hun videre og referer til at Donald Trump sa til mediene at «dette er en jente som liker å spise» og refererte til henne som en «spise-maskin», ifølge CNN.

- Han var så frekk mot meg og han prøvde å ødelegge selvtilitten min, sier Machado og legger til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer