Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Donald Trump og Arnold Schwarzenegger:

Trump latterliggjør Arnold Schwarzenegger: - Så mye for å være filmstjerne

Slakter skuespillerens overtakelse av «The Celebrity Apprentice».

TERMINERES: Med ny sjef og programleder, har realityshowet «The Celebrity Apprentice» fått et nytt slagord. Video: CNN/NBC Vis mer

USAs påtroppende president Donald Trump har havnet i en Twitter-feide med skuespiller og tidligere California-guvernør Arnold Schwarzenegger.

Schwarzenegger har overtatt som programleder for en kjendisversjon av Trumps TV-konsept «The Apprentice».

I en Twitter-melding fredag erter Trump skuespilleren for den nye sesongens lave seertall, og han skriver at Schwarzenegger ble «ødelagt» sammenliknet med tallene fra da han ledet serien.

- Hvem bryr seg?

- Så mye for å være en filmstjerne. Men hvem bryr seg, han støttet Kasich og Hillary, tvitret Trump.

Schwarzenegger brukte ikke lang tid på å svare, og i en tweet oppfordrer han Trump til å jobbe like hardt for det amerikanske folk som han gjorde for seertallene sine.

Skuespilleren siterte også tidligere president Abraham Lincolns første innsettelsestale.

- Vi er ikke fiender, men venner. Vi må ikke bli fiender, tvitret Schwarzenegger.

Programmet hadde premiere i USA på kanalen NBC tidligere i uka. Mot slutten av episoden var det Schwarzeneggers tur til å skinne. En av deltakerne skulle få sparken.

NY SJEF: I den åttende sesongen av «The Celebrity Apprentice» tar skuespiller og tidligere guvernør i California, Arnold Schwarzenegger, over stolen til den kommende presidenten. Video: NBC Vis mer

«You're terminated»

- Jeg synes du feilkalkulerer veldig mye. Det var en veldig risikabel ting å gjøre, helt klart. Derfor, «you’re terminated», sier han til en av deltakerne.

Det stopper heller ikke der med filmreferansene.

- Hasta la vista, baby, sier han videre.

På tross av at Schwarzeneggers program ikke gjør det like bra som forgjengeren, slik Business Insider skriver, var det flere som lot seg begeistre av programmets nye slagord.

- Han så en mulighet, og gikk for det, skriver en på Twitter.

NTB/Dagbladet

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media