Donald og Melania Trump:

Trump rekker ut hånda til førstedamen, men det vil hun ikke ha noe av

Klippet fra Israel har gått viralt i etterkant. 

VIRALT: Donald Trump og førstedame Melania Trump ankom i dag Israel. Under besøket ble blant annet presidenten historisk, men det var noe helt annet som fikk folks oppmerksomhet. Video: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Donald Trumps (70) første utenlandstur har allerede klart å skape flere overskrifter verden rundt. Mandag besøkte han Israel, og ble blant annet historisk da han som første amerikanske president tok på Vestmuren. Den er bedre kjent som klagemuren, og både presidenten og hans kone Melania (47) rørte den hellige muren.

Det er imidlertid en detalj fra besøket som flere nå har bitt seg merke i. Den israelske avisa Haazertz har delt et klipp fra da presidentparet ankom landet tidligere på dagen.

På den røde løperen, på vei vekk fra presidentflyet Air Force One, forsøker Donald Trump å ta fatt i sin kone Melanias hånd. Etter bildene å dømme er ikke Melania Trump spesielt interessert i akkurat dette, noe hun signaliserer ved å feie bort ektemannens hånd.

Går viralt

Filmen av øyeblikket går nå som ild i tørt gress på nettet, og flere vitser godt med førstedamens reaksjon.

«Store deler av USA føler det samme som deg, Melania», skriver forfatteren Karen Civil om det virale klippet - som fra hennes Twitter-konto er delt videre over 4000 ganger på kort tid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer