Barron Trump:

Trump-sønnen som sunket i jorda

Flere klør seg i hodet over hvor Trump-ekteparets tenåringssønn har tatt veien.

DUKKET IKKE OPP: Flere av Trump-barna viste sin støtte til Donald Trump på flyplassen i Maryland onsdag. En som derimot ikke var til stede var Melania og Donald Trumps sønn, Barron Trump. Dette har fått flere til å stille spørsmål ved hvor han befinner seg. Foto: Chip Somodevilla / AFP / NTB
DUKKET IKKE OPP: Flere av Trump-barna viste sin støtte til Donald Trump på flyplassen i Maryland onsdag. En som derimot ikke var til stede var Melania og Donald Trumps sønn, Barron Trump. Dette har fått flere til å stille spørsmål ved hvor han befinner seg. Foto: Chip Somodevilla / AFP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Like før klokken 18.00 norsk tid onsdag avla Joe Biden presidenteden i Washington D.C, og ble med det USAs president, mens Donald Trump (74) har endret status til «tidligere president».

Tidligere på dagen forlot Trump og kona Melania Trump (51) Det hvite hus for aller siste gang for å sette kursen mot luksuseiendommen Mar-a-Lago i Florida. På veien stoppet han på Joint Base Andrews hvor han inntok talerstolen med kona.

Som støtte var også flere av Trump-barna på plass, deriblant Ivanka (39), Eric (37), Donald Trump jr. (43) og Tiffany Trump (27).

En som imidlertid glimret med sitt fravær var ekteparets felles sønn, Barron Trump (14). Han var ikke å se på noen av bildene tatt på flyplassen eller fra da Trump-ekteparet forlot Det hvite hus tidligere på dagen.

14-åringen har tidligere blitt sett på reise med foreldrene sine, men han var altså ikke å se ombord på Marine One onsdag morgen, ifølge The Independent.

«Hvor er Barron Trump?»

Avisa skriver videre at Melania de siste dagene har vært opptatt med å kartlegge framtida si, inkludert å finne en ny skole til sønnen i Florida, hvor Trump-familien nå skal bosette seg. Ifølge The Palm Beach Post besøkte Melania nylig en privatskole nord for Miami, som skal være et mulig alternativ for Barrons framtidige utdannelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer