Barron Trump:

Trump-sønnen vekker oppsikt

Bildene av 16-åringen har skapt oppmerksomhet i sosiale medier.

FOTOGRAFERT IGJEN: Barron Trump har blitt fotografert igjen for første gang på over ett år. Video: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uka ble Donald Trumps tidligere kone, Ivana, gravlagt i New York.

I den anledning var de aller fleste fra Trump-familien til stede. Under begravelsen var det flere som omtalte Ivana Trump med varme ord.

Også sønnen til Donald Trump og Melania Trump, Barron (16), var å se i begravelsen, og nå har bilder av sistnevnte spredd seg som ild i tørt gress.

Tårner over

Det er ikke ofte offentligheten får et blikk av Trump-sønnen, men nå har han altså blitt fotografert igjen, for første gang på over ett år.

HØY, HØYERE, HØYEST: Stående på samme trappetrinn står 16-åringen ett hode høyere enn resten av familien. Foto: Jose Perez/Splash News
HØY, HØYERE, HØYEST: Stående på samme trappetrinn står 16-åringen ett hode høyere enn resten av familien. Foto: Jose Perez/Splash News Vis mer

Ut fra bildene kan det se ut som om mye har skjedd siden sist. 16-åringen er nemlig vesentlig høyere enn resten av familien. Ikke engang pappa Donald, som ifølge helsesjekkene som president er rundt 190 centimeter, kan si seg høyere en tenåringssønnen, som hevdes å være over to meter høy.

Alle de fem barna til den tidligere presidenten var til stede i begravelsen, men i bildene fra seremonien har oppmerksomheten nå blitt rettet mot Barrons høyde, skriver finske Iltalehti.

UGJENKJENNELIG?: Flere medier har lagt merke til at Barron Trump tilsynelatende har endret seg i løpet av sommeren. Video: CNN Vis mer

Skjermes godt

Yngstesønnen vises sjeldent offentlig og var heller ikke å se da familien forlot Det hvite hus for halvannet år siden. Han har levd et tydelig skjermet liv sammenliknet med sine halvsøsken.

Dette er første gang 16-åringen har blitt fotografert på over ett år. Han ble sist sett i fjor sommer, da han ble fotografert med moren Melania gående gjennom gatene i New York. Siden dette har sønnen vært som sunket i jorda.

Det kan altså virke som om Donald og Melania Trump prøver å holde sønnen utenfor rampelyset, ettersom heller ikke barn tilsynelatende slipper unna enkeltes kritiske blikk.

For bare et par år siden fikk unggutten kritikk for klesstilen, noe som fikk Chelsea Clinton til å tordne.

- Det er på høy tid at media og alle andre lar Barron Trump være i fred, og gir ham den private barndommen han fortjener, skriver hun på Twitter.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer