Barron Trump:

Trump-sønnen vekker oppsikt

Bildene av 16-åringen har skapt oppmerksomhet i sosiale medier.

FOTOGRAFERT IGJEN: Barron Trump har blitt fotografert igjen for første gang på over ett år. Video: AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uka ble Donald Trumps tidligere kone, Ivana, gravlagt i New York.

I den anledning var de aller fleste fra Trump-familien til stede. Under begravelsen var det flere som omtalte Ivana Trump med varme ord.

Også sønnen til Donald Trump og Melania Trump, Barron (16), var å se i begravelsen, og nå har bilder av sistnevnte spredd seg som ild i tørt gress.

Tårner over

Det er ikke ofte offentligheten får et blikk av Trump-sønnen, men nå har han altså blitt fotografert igjen, for første gang på over ett år.

Ut fra bildene kan det se ut som om mye har skjedd siden sist. 16-åringen er nemlig vesentlig høyere enn resten av familien. Ikke engang pappa Donald, som ifølge helsesjekkene som president er rundt 190 centimeter, kan si seg høyere en tenåringssønnen, som hevdes å være over to meter høy.

Alle de fem barna til den tidligere presidenten var til stede i begravelsen, men i bildene fra seremonien har oppmerksomheten nå blitt rettet mot Barrons høyde, skriver finske Iltalehti.

Skjermes godt

Yngstesønnen vises sjeldent offentlig og var heller ikke å se da familien forlot Det hvite hus for halvannet år siden. Han har levd et tydelig skjermet liv sammenliknet med sine halvsøsken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer