Ivanka Trump:

Trumps datter auksjonerer bort kaffe-date. Det er bare én hake

Daten kan avlyses, og vinneren kan nektes refusjon av pengene.

AUKSJON: Daten vil foregå i New York, eller på Trump International Hotel i Washington D.C. til neste år, og vil ta hensyn til Ivanka Trumps kalender.   Foto: NTB Scanpix
AUKSJON: Daten vil foregå i New York, eller på Trump International Hotel i Washington D.C. til neste år, og vil ta hensyn til Ivanka Trumps kalender.   Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «Nyt en kaffe med Ivanka Trump i NYC eller D.C.», lyder tittelen på auksjonen som Ivanka Trump og hennes team har lagt ut på Charitybuzz denne måneden.

I forbindelse med en pengeinnsamling har datteren til USAs påtroppende president Donald Trump, nok en gang havnet i medienes søkelys.

Auksjonen har fått bred omtale de siste dagene, og går ut på at Ivanka Trump, som er gift med forretningsmannen Jared Kushner, inviterer en person på kaffe-date i Trump Tower i New York, eller til Trump International Hotel i Washington D.C. til neste år.

Samtlige midler fra pengeinnsamlingen skal gå til brorens veldedighetsorganisasjon The Eric Trump Foundation, som igjen vil viderebringe pengene til St Jude's Children Research Hospital.

Fått refs

På tross av at Ivanka Trump får ros for initiativet, er det imidlertid flere medier som stiller seg kritisk til blant annet prislappen på daten.

Møtet med Trump-dattera vil nemlig bare vare 30-45 minutter, og har en estimert verdi på 50 000 dollar, drøye 420 000 norske kroner.

«Dette bør være en svært god kopp kaffe», skriver blant andre Cosmopolitan.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer